Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trateaza ateroscleroza, cistita, constipatia, anemia, cancerul, reumatismul cu tarate de grau

Publicat:

Taratele de grau fac minuni pentru sanatate, daca sunt utilizate in mod frecvent. Acestea contin vitamine beta-carotene, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E, aminoacizi, aminoacizi grasi esentiali, carbohidrati.

Cum se prepara zeama din tarate de grau, leac in boli de piele 
Taratele au efect antimicrobian, antiinflamator, regleaza digestia, emolient in special pentru stomac si intestine, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general. Indicata pentru urmatoarele afectiuni: demineralizare, afectiuni endocrine (regleaza glandele datorita continutului mare de minerale,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul William si fiul sau cel mare, George, au asistat la meciul Aston Villa – Lille- A fost prima iesire publica de dupa anuntul cu privire la cancerul de ca

11:20, 12.04.2024 - Printul de Wales, William, si fiul sau cel mare, printul George, au asistat joi seara la meciul Aston Villa – Lille, din Conference League. A fost prima lor iesire publica de dupa anuntul privind cancerul de care sufera printesa de Wales, relateaza Sky News, potrivt news.ro

(GALERIE FOTO-VIDEO) Medicul Catalin Cirstoiu, prezentat oficial

14:21, 20.03.2024 - Foto. Timi Slicaru Medicul Catalin Cirstoiu a fost prezentat oficial in cadrul unei conferințe drept candidatul comun PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei. Gabriela Firea si Sebastian Burduja, care aspirau anterior la candidatura, au fost puși primii sa-l prezinte. Au vorbit apoi și…

Legatura dintre alcool și cancerul de san – putin cunoscuta

00:16, 12.03.2024 - In Europa, putin peste o cincime dintre femei stiu ca alcoolul este un factor de risc pentru cancerul de san, o boala care reprezinta o problema de sanatate „majora” in regiune, a avertizat filiala europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), relateaza AFP, preluata de Agerpres. „21% dintre…

Alimentul care iți regleaza nivelul de colesterol. Se consuma zilnic

00:15, 23.02.2024 - Un aliment banal te poate ajuta sa ții sub control colesterolul marit. Este un tip de grasime (lipid) care se gasește in sangele uman și in celulele organismului, circuland in sange sub forma de lipoproteine, care sunt combinații de grasimi și proteine. O cantitate prea mare poate sa afecteze organele.

Tipul de mancare care poate provoca cancerul. Mulți oameni il consuma aproape in fiecare zi: ”Un obicei alimentar”

11:20, 22.02.2024 - Un anumit tip de mancare poate sa iți provoace cancer! Majoritatea oamenilor o mananca in fiecare zi, fara sa știe ce efecte devastatoare are pentru sanatate. Medicii au transmis un avertisment important pentru cei care vor sa se bucure de aceasta ”placere”.

Dragos Damian, CEO Terapia: Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se previn cu zeci, sute de lei. Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se trateaza cu mii, zeci de mii, sute de mii de lei

20:05, 10.02.2024 - Costul unei cure complete de profilaxie a malariei variaza intre 20 și 40 de lei. Costul tratamentului, odata boala instalata, este greu de evaluat. Și, de neprețuit, pierderea unei rude care se stinge dintr-o boala complet prevenibila.

Cancerul in Republica Moldova: Factori de risc și metode de prevenire a bolii

13:20, 07.02.2024 - In Republica Moldova, cancerul reprezinta a doua cea mai raspandita cauza a mortalitații, iar potrivit specialiștilor, acest lucru se intampla din cauza fumatului, consumului de alcool, alimentației nesanatoase, activitații fizice limitate și a altor factori de risc. Datele statistice arata ca, in anul…

Cancerul tiroidian este unul dintre cele mai intalnite tipuri de cancer. Cum se trateaza

11:36, 05.02.2024 - Cancerul tiroidian este unul dintre cele mai intalnite tipuri de cancer. Cei mai mulți pacienți nu au simptome sugestive. De aceea, diagnosticul in faza incipienta este foarte important. Despre aceasta boala discutam cu dr. Roxana Boanța, medic primar chirurgie generala.


Ce parere ai despre aceasta stire?