Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transformarea incredibilă a Anei Morodan! Cum arată „Contesa Digitală” după ce a slăbit zeci de kilograme / FOTO

Publicat:

este una dintre cele mai simpatice vloggerițe de la noi din țara, iar stilul ei nonconformist a fost mereu discutat intens de internauți. Daca inainte era judecata pentru kilogramele sale in plus, acum „” arata complet diferit, dupa ce a scapat de mulți centrimetri care nu iși aveau locul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transformarea incredibila a curții unei școli din municipiul Buzau

05:10, 04.06.2024 - Acum cateva luni, curtea Școlii Gimnaziale „Ion Creanga” din municipiul Buzau nu arata cu mult diferit fața de cea a unei fabrici. Betonul ocupa cea mai mare suprafața a curții, creand un peisaj monoton și neatractiv. Lipsa vegetației și a spațiilor dedicate recreerii faceau din acest loc unul destul…

Profetia incredibila a Prințesei Diana despre Regina Camilla care s-a adeverit

04:35, 02.06.2024 - Prințesa Diana a facut o predicție despre Regina Camilla, iar potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit. Prințesa Inimilor a spus despre rivala sa ceva care acum este susținut de un expert regal pentru ca aparent a avut dreptate.

„Killer-ul” greilor din tenis se retrage din sport la doar 30 ani » „Intreaga aventura a fost una incredibila”

17:25, 10.05.2024 - Dominic Thiem (30 ani), caștigator de Grand Slam, a anunțat ca se va retrage din tenis la finalul acestui sezon. Decizia vine in urma accidentarii suferite la incheietura mainii drepte. Acesta și-a motivat alegerea printr-un mesaj video, transmis prin intermediul rețelelor de socializare. ...

Daniel Buda: „Transformarea incredibila a parcului Bungar din Dej, grație fondurilor europene din Politica de Coeziune”

11:05, 24.04.2024 - Primaria Municipiului Dej a marcat, la finalul saptamanii trecute, incheierea lucrarilor de reabilitare a Padurii Bungar printr-o serie de activitați sportive și artistice. A fost vorba de o investiția de aproximativ 2,9 milioane de euro.

Ce mananca Andreea Marin de cand a slabit 20 de kilograme: „Am intrat intr-un ritm normal de viața, am ajuns la greutatea dorita”

11:36, 18.04.2024 - Andreea Marin a slabit 20 de kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu. Acum, vedeta a renunțat la dieta și continua sa se mențina printr-un regim alimentar echilibrat și sanatos, dar face și sport de cel puțin doua ori pe saptamana. Anul trecut, Andreea Marin a inceput transformarea…

Transformarea incredibila a Tatianei! Cum arata tanara de pe TikTok, dupa ce a slabit / FOTO

14:40, 12.04.2024 - Tatiana știe cat de importanta este ambiția pentru a ajunge acolo unde iți dorești! Tanara de pe TikTok a trecut printr-o transformare incredibila. Iata cum arata acum, dupa ce a slabit spectaculos.

„O oportunitate stiintifica incredibila”: Ce spera oamenii de stiinta sa descopere in timpul eclipsei totale de Soare

16:00, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor - cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP.

Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție: “Felicitari”. Schimbarea e radicala

11:26, 25.03.2024 - Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție. A slabit extrem de mult, iar acum abia daca il mai recunoști. In ultimele luni a reușit sa dea jos peste 22 de kilograme. Despre cine e vorba? BRomania, de nerecunoscut dupa ce a slabit enorm Matei Dima, cunoscut drept și BRomania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?