Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la o grădină zoologică din Germania. Zeci de animale au murit într-un incendiu

Publicat:

Tragedie la o gradina zoologica din orasul Krefeld, Germania. In jur de 30 de animale, printre care urangutani, cimpanzei si gorile, au murit in urma unui devastator incendiu. Niciun animal care se afla in cusca cuprinsa de flacari nu a supravietuit.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

A murit cel mai batrin panda uriaș din Japonia

00:50, 03.04.2024 - Cel mai batrin panda uriaș din Japonia, Tan Tan, a murit la virsta de 28 de ani la o gradina zoologica din orașul Kobe, in vestul țarii, dupa ce a petrecut 24 de ani in aceasta ca simbol al recuperarii dupa Marele Cutremur din Hanshin care a lovit regiunea in 1995, a anunțat luni gradina zoologica.…

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Tragedie la Bologna! Trei copii romani si mama lor, cu totii romani, au murit intr-un incendiu

12:00, 15.03.2024 - A fost o drama de proportii in Italia, la Bologona! Trei copii romani si mama lor, cu totii romani, au murit in apartamentul care a luat foc! Femeia se numeste Stefania Alexandra Nistor si avea 32 de ani. Pompierii au gasit o camera saturata de fum Cand pompierii au ajuns la apartamentul care ardea,…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

VIDEO Incendiu la un apartament plin cu animale, in Suceava: 5 pisici și 3 caini au murit

17:40, 25.02.2024 - Alerta in Suceava, unde un apartament a fost cuprins de flacari. Ușa era blocata, așa ca salvatorii au forțat-o ca sa poata sa intre in locuința. Nu au gasit nicio persoana acolo, ci mai multe animale.


Ce parere ai despre aceasta stire?