Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Gara Suceava: O bătrână a murit, după ce a fost călcată de o locomotivă

Publicat:

O octogenara din Vaslui a murit dupa ce a fost lovita de locomotiva in , a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al , medicul urgentist , citat de Agerpres. Batrana, in varsta de 83 de ani, domiciliata in Vaslui, a vrut sa traverseze calea ferata de la linia intai spre linia doi, dar nu a observat o locomotiva Diesel care se indrepta spre o garnitura de tren Cacica - Suceava, pentru a o tracta spre depou.

Femeia a ajuns in Unitatea de primire a Urgentelor (UPU) din cadrul in stop cardio-respirator, cu…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Tragedie la Vaslui. Doi angajați ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica. Unul a murit

14:55, 08.05.2024 - Un om a murit, iar altul este in stare grava la Spitalul Județean de Urgența, in  timpul evacuarii unei fose septice, in comuna Ștefan cel Mare, din Vaslui. Autoritațile locale au inchiriat un utilaj de curațire a foselor septice, doi localnici, ambii din Marașeni, fiind trimiși sa urmareasca execuția…

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseste rara. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

17:30, 05.04.2024 - Fata a fost de o frumusete rara. A castigat si titlul de Miss in 2012. Din pacate, a murit la numai 35 de ani. Familia si apropiatii nu-si pot explica tragedia. Tanara a decedat subit. Fanii au contribuit la costurile inmormantarii Jade Leigh Hunt, in varsta de 35 de ani, care a caștigat concursul de…

Tragedie la Maternitatea din Bacau: O gravida și fatul ei au murit la doar 24 de ore dupa internare

13:55, 02.04.2024 - Tragedie la Maternitatea din Bacau: O femeie in varsta de 38 de ani și fatul pe care il purta in pantece au murit la doar 24 de ore dupa ce s-a internat. Soțul ei acuza spitalul ca a lasat-o nesupravegheata și ca nu i s-au acordat ingrijiri medicale adecv

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?