Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, deschis publicului în Mila 23

Publicat:
Muzeul dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, deschis publicului în Mila 23

Incepand de vineri este deschis pentru public „Centru de ”, aflat la Mila 23, , locul de naștere al marelui campion la canoe din perioada 1967 – 1984, se arata intr-un comunicat de presa. In prezența unui public numeros, joi, pe 23 mai, a avut loc, sub patronajul Comisiei […] dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, deschis publicului in Mila 23 apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe infosud-est…  

Sursa articol si foto: infosud-est


Stiri pe aceeasi tema

Un ardelean care a muncit 15 ani in Spania s-a intors in Romania și a deschis un centru de echitație in județul Gorj

10:46, 11.06.2024 - Un ardelean in varsta de 34 de ani, care a muncit in Spania timp de 15 ani, a decis ca este timpul sa se intoarca in Romania. Acesta și-a deschis un centru de echitație in localitatea Rovinari, singurul care funcționeaza in județul Gorj.

FRF anunța ca primul antrenament al tricolorilor din Germania va fi deschis publicului

18:05, 05.06.2024 - Primul antrenament al tricolorilor in Germania, programt in 11 iunie, va fi deschis publicului, a anunțat miercuri Federația Romana de Fotbal (FRF).Echipa naționala va ajunge in Germania pe 10 iunie, seara, și se va caza la hotelul Melchior Park din Wurzburg.

Un barbat internat intr-un centru de ingrijire a murit imediat dupa ce a fost dus la un spital. Poliția a deschis o ancheta

07:20, 05.06.2024 - Polițiștii din Campina investigheaza decesul unui barbat de 59 de ani, internat intr-un centru de ingrijire, care a murit la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital. Fiul victimei a reclamat ca nu a fost ingrijit corespunzator.

Premiera europeana: Centru de mentenanta pentru rachetele HIMARS, deschis la Bacau

09:06, 01.06.2024 - Compania Aerostar din Bacau si americanii de la Lockheed Martin deschid la Bacau primul centru de mentenanta din Europa pentru sisteme de rachete HIMARS, a anuntat Lockheed Martin, potrivit Ziarului Financiar.

Marele campion Ivan Patzaichin, onorat la Mila 23, satul lui natal. Comunitatea i-a dedicat un muzeu

14:21, 24.05.2024 - De vineri, 24 mai, este deschis pentru public Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitara aflat la Mila 23, Delta Dunarii, locul de naștere al marelui campion la canoe din perioada 1967–1984.

Muzeul dedicat lui Ivan Patzaichin a fost inaugurat in prezența lui Covaliu și Lipa

22:20, 23.05.2024 - In satul natal al lui Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai apreciati canoisti romani, s-a inaugurat joi muzeul ce ii poarta numele: ”Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitara”, potrivit News.ro.

La Mila 23, judetul Tulcea, se va inaugura Muzeul Ivan Patzaichin

14:55, 20.05.2024 - Joi, 23 mai, va avea loc inaugurarea Muzeului Ivan Patzaichin din Delta Dunarii, la Mila 23, judetul TulceaMuzeul Ivan Patzaichin ndash; Centru de Inovare Comunitara celebreaza succesele lui Ivan Patzaichin si ofera un cadru pentru expunerea preocuparilor sale privind Delta, pentru incurajarea si exprimarea…

Castelul Balmoral, deschis pentru prima data publicului. Care e prețul unui bilet pentru a vizita locul unde a murit Regina Elisabeta a II-a, in 2022

21:45, 03.04.2024 - Castelul Balmoral, situat in munții Scoției, locul considerat a fi reședința preferata a regretatei regine Elisabeta a II-a și locul unde familia regala și-a petrecut multe dintre veri, va fi deschis pentru prima data publicului. Care e prețul unui bilet pentru a vizita locul unde a murit Regina Elisabeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?