Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Arad. Un bărbat a murit trăsnit de fulger

Publicat:

Omul s-a dus pe camp sa-si ajute sotia, care era singura si avea grija de cele 40 de vaci ale satenilor. Martorii sustin ca furtuna s-a pornit brusc, a durat in jur de 15 minute, dar a fost insotita de trasnete si fulgere.

Unul dintre fulgere l-a lovit pe barbat pe partea stanga, unde tinea telefonul in buzunar. Piciorul stang al sateanului a ars aproape in totalitate, omul murind pe loc, potrivit mytex.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Șoferul a murit: avea 74 de ani și a intrat cu mașina in TIR

16:20, 11.04.2024 - In aceasta dupa-amiaza, la Lipova a avut loc un accident de circulație. Șoferul unui autoturism, un barbat de 74 de ani din Barzava a intrat cu mașina direct intr-un TIR. In urma impactului, șoferul a murit. „La data de 11 aprilie a.c., in jurul orei 14:30, un barbat de 74 de ani, din Barzava, in […]…

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Tragedie la Vasile Goldiș: un copil de 2 ani a murit in curtea casei

18:40, 20.03.2024 - O adevarata tragedie a avut loc astazi in localitatea Vasile Goldiș. Un copil de numai 2 ani a murit inecat intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei. „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor in varsta de 2 ani […] The…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Un barbat care lucra la un șanț a murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

20:20, 05.03.2024 - Tragedie la marginea localitatații timișene Biled, marți dupa-amiaza. Un barbat care lucra la un șanț de colectare a apei, la marginea șoselei, a murit dupa ce a fost ingropat de viu. „La data de 5 martie, in jurul orei 14:55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați…

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!

Tragedie la Arad! O persoana a murit carbonizata intr-un incendiu

22:00, 16.02.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la o anexa construita din lemn din municipiul Arad - Balastiera Micalaca, anunța ISU Arad. Din informațiile primite, pompierii transmit ca exista posibilitatea ca o victima sa fie surprinsa in interior.

Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers

12:21, 31.01.2024 - Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mersUn barbat de 42 de ani a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers, la Plostina, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Ioana…


Ce parere ai despre aceasta stire?