Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie. Fratele unui cunoscut fotbalist si antrenor roman s-a stins din viata

Publicat:

Fratele lui , a murit, la varsta de 35 de ani. .TV, tanarul era internat la Timisoara, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, s a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din . In varsta de 35 de ani, s ar fi certat cu sotia, care l tot ameninta ca divorteaza.Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divort la telefon, iar la un moment dat, barbatul s a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuieste. ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in familia unui celebru fotbalist! Fiul sportivului s-a stins din viața la doar 1 an și 3 luni 

13:01, 30.04.2024 - Drama in familia unui celebru fotbalist! Fostul campion UFC, Francis Ngannou, a confirmat moartea fiului sau in varsta de doar 1 an și trei luni, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina personala de Facebook. Sportivul a cerut sfaturi celor care il urmaresc, menționand ca nu știe…

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

S-a stins primul roman nominalizat la “Balonul de Aur”! A fost antrenor la CFR Timisoara

23:30, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri s-a stins din viața la varsta de 92 de ani, la Paris, acolo unde a locuit in ultimii ani. Nascut pe 28 aprilie 1931 la București, Dumitru Macri a evoluat in intreaga sa cariera doar pentru Rapid, in perioada 1950-1965, unde a caștigat Cupa Balcanica in 1964. A imbracat tricoul echipei…

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?