Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic întrerupt pe Valea Oltului, după un accident produs în zona Cârligul Mic. Din cele patru victime, una este copil

Publicat:

Un grav accident rutier s-a produs marti dimineata pe DN 7 / E 81, in judetul Valcea, pe , in zona . Cel putin patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa cum reiese din primele informatii, printre ele fiind si un copil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Accident cu victime la Petrești. Intervin pompierii din Sebeș pentru acordarea primului ajutor

08:00, 15.03.2024 - Pompierii din Sebeș au fost solicitați sa intervina vineri dimineața pentru acordarea primului ajutor și asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs la Petrești. „Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor specifice la un accident…

Un copil de doi ani a fost ranit intr-un accident produs de o șoferița

22:35, 05.03.2024 - Un copil de doi ani a fost ranit si transportat la Camera de Primiri Urgente (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dupa un accident produs de o soferita care nu a pastrat distanta de siguranta in mers, informeaza Politia si Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU)

4 victime, doua incarcerate intr-un grav accident produs intre Tauții Magherauș și Nistru

21:45, 24.02.2024 - In urma cu puțin timp echipajele pompierilor militari de la descarcerare, doua echipaje SMURD și echipajul de transport victime multiple au fost solicitate sa intervina la un grav accident rutier petrecut intre Tauții Magherauș și Nistru. The post 4 victime, doua incarcerate intr-un grav accident produs…

Valea Oltului blocata in urma unui accident rutier. Elicopter SMURD, solicitat pentru una dintre victime

15:00, 22.02.2024 - In urma unei coliziuni intre doua autovehicule, produsa joi dupa-amiaza, 22 februarie 2024, pe DN7 / E81, in localitatea Caineni, soldata cu doua victime, circulația intre Valcea și Sibiu a fost intrerupta total

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.


Ce parere ai despre aceasta stire?