Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tradiția continuă - Plouă din nou la Electric Castle. Județul Cluj, sub avertizare cod ROȘU de averse și vijelie

Publicat:

Tradiția ploilor și noroiului de la continua și anul acesta. Meteorologii au emis un cod roșu de averse și vijelie pentru mai multe locucalitați din județul Cluj, inclusiv comuna Bonțida, locul de defașurare al festivalului .

Județul Cluj este vizat de o avertizare de vreme rea, de tipul cod roșu de averse și vijelie, valabila pana la ora 20.10, noteaza mediafax.

Meteorologii au instituit cod roșu de averse și vijelie valabil luni, pana la ora 20.10, in județul Cluj.

Specialiștii spun ca urmeaza o vijelie puternica cu rafale de 90...100 km/h,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vijelii si ploi abundente. ANM, avertizare meteo pentru Romania. De cand vine vremea rea

16:45, 20.05.2024 - Cu toate ca a inceput numaratoarea inversa pana la debutul oficial al verii, vremea ne pregatește noi surprize. Meteorologii vorbesc despre vijelii și ploi abundente in Romania. Specialiștii de la ANM au emis o noua avertizare meteo pentru țara noastra. Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile Finalul…

Avertizare ANM: Cod galben de ploi, vijelii și grindina. Harta județelor unde face ravagii vremea rea

11:01, 12.05.2024 - Meteorologii au emis duminica, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindina. Atenționarea vizeaza mai multe județe și este valabila duminica, 12 mai, de la ora 12.00 pana la ora 23.00.

Masini luate de viitura in prima zi de Paste / Avertizare RO Alert: Cod portocaliu de averse torențiale

22:35, 05.05.2024 - Meteorologii au anuntat caderi importante de precipitatii si vant puternic in mai multe zone din tara, inclusiv la Turda in judetul Cluj. A fost transmisa si o avertizare RO Alert cod portocaliu de averse torențiale.

Prognoza meteo. Saptamana viitoare va ploua in toata țara. Urmeaza o perioada cu temperaturi sub cele obisnuite

09:21, 03.05.2024 - Meteorologii anunta ca saptamana viitoare va ploua in majoritatea regiunilor. Conform prognozei anuntate vineri de ANM, in saptamana 13 - 20 mai, temperaturile se vor situa sub cele obisnuite in acest interval.

Avertizare de vant puternic intr-o zona a Banatului

08:41, 30.04.2024 - Meteorologii avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben. Averse puternice vor fi in Constanța. Potrivit avertizarii cod galben, vor fi averse,…

Avertizari meteo: Averse in sud-estul țarii, vant puternic in sud-vest!

08:06, 30.04.2024 - Meteorologii avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Vant puternic in mai multe zone din țara. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea in București

11:25, 29.03.2024 - Vantul va avea intensificari, vineri, in cea mai mare parte a țarii. Rafalele vor fi mai puternice la munte, in zona inalta. Meteorologii au emis inclusiv o atenționare COD GALBEN. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri dimineața, prin intermediul unei informari meteo, emise…

Anunț ANM de ultim moment! Mai multe zone din Romania, sub avertizare cod galben de vant

08:45, 28.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben de vant pentru mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?