Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toți șoferii din București trebuie să afle: peste 200 de intersecții vor fi dotate cu semafoare inteligente

Publicat:

Primaria vrea sa extinda sistemul de semaforizare inteligenta din București in 225 de intersectii și sa construiasca un centru modern de management al traficului. anunța ca a lansat in consultare publica caietul de sarcini aferent continuarii proiectului „Modernizarea și extinderea Sistemului de semaforizare inteligenta -Managementul Traficului București-Ilfov – (BTMS). Prin aceasta investiție, sistemul va fi extins in peste 200 de intersecții din oraș.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai nou candidat la Primaria Capitalei iși face campanie cu stadionul lui Dinamo: „Deciziile lui Nicușor Dan fac imposibila construcția arenei”

15:15, 25.05.2024 - Sebastian Burduja (38 de ani), candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Primaria Capitalei, a transmis un mesaj dur pentru actualul primar, Nicușor Dan, pe care il acuza de faptul ca blocheaza construirea noului stadion Dinamo. Burduja, care a fost anunțat oficial pe 26 aprilie drept candidat…

Primarul Lisabonei il susține pe Sebastian Burduja pentru Primaria Capitalei

19:35, 20.05.2024 - Primarul Lisabonei, Carlos Moedas, și-a exprimat susținerea pentru candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video in care Moeda spune ca liberalul este „diferit de politicienii convenționali”.

Medicul Catalin Cirstoiu, prima reacție dupa ce a fost retras din lupta pentru alegerile locale din București: "Am fost supus unor atacuri"

13:40, 23.04.2024 - Iata ce mesaj a transmis medicul Catalin Cirstoiu susținatorilor sai, prin intermediul unei rețele de socializare:"In ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Impreuna cu echipa mea de zi cu zi.Am vrut sa imi pun la dispoziția oamenilor calitațile manageriale pe care…

Gabriela Firea, prima reacție dupa ce Marcel Ciolacu a anunțat-o oficial candidat la Primaria Capitalei din partea PSD

11:55, 23.04.2024 - "Mulțumesc pentru incredere! Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna, intr-un oras civilizat. Voi redeschide toate santierele blocate si voi reda curațenia si frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții in scoli, transport, protecția mediului, infrastructura,…

Zuckerberg: Meta AI este cel mai bun asistent de inteligența artificiala gratuit

00:00, 19.04.2024 - Meta (Facebook, Instagram) insista ca Meta AI, asistentul sau de inteligența artificiala (AI) generativa, este acum mai puternic datorita noii versiuni a modelului sau lingvistic Llama 3, prezentat joi pentru a concura cu ceilalți giganți din domeniul tehnologiei, potrivit AFP.

Cristian Tudor Popescu, despre Catalin Cirstoiu: Mincinos, arogant și un prostalau agresiv atotzambitor

20:20, 15.04.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a susținut luni, 15 aprilie, ca PSD și PNL nu pot renunța la Catalin Cirstoiu, candidatul comun pentru Primaria Capitalei, pentru ca managerul Spitalului Universitar reunește „caracteristicile negative” ale „oricarui fruntaș pesedist sau liberal”.„PSD și PNL nu mai știu…

Disesiuni in AUR. Cine este candidatul formațiunii pentru Primaria Capitalei

18:20, 05.04.2024 - Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea a subliniat intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook ca Mihai Enache este candidatul AUR la Primaria București, in contextul in care Cozmin Gușa a anunțat ca a acceptat o candidatura susținuta de formațiune.

Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL-PSD la Primaria Capitalei, incepe dialogul cu bucureștenii

15:36, 26.03.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL-PSD la Primaria Capitalei, și-a deschis o pagina de Facebook pe care anunța ca va dialoga cu cetațenii Bucureștiului, așa cum actualul primar nu a facut-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?