Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot mai mulţi români optează pentru sursele de încălzire pe lemne. Iată de ce!

Publicat:

Daca in cele mai vechi timpuri, romanii foloseau soba pe lemne pentru a incalzi locuinta, acestia aveau si posibilitatea de gati diverse preparate, apoi sa le pastreze la o temperatura rezonabila. De atunci si pana la moda semineelor nu a fost decat un pas – 2010, cand am devenit, din nou, interesati de incalzirea locuintei cu ajutorul combustibilului lemnos.

Evident ca semineul sau soba pe lemne poate fi intotdeauna imbunatita, cum de altfel ne-o demonstreaza si evolutia tehnologiei.

Daca esti in cautarea celei mai eficiente sobe sau semineu pe lemne, iata la ce ar trebui sa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Asia a fost regiunea din lume „cea mai afectata de catastrofe” legate de conditiile meteo, in 2023 – ONU

13:05, 23.04.2024 - Constatarea ca Asia a fost anul trecut regiunea lumii care a inregistrat cele mai multe victime și pagube economice din cauza catastrofelor legate de clima apare intr-un raport publicat marți de Organizatia mondiala de meteorologie (OMM), un organism al ONU, relateaza AFP și Reuters, citate de Agerpres.„Schimbarea…

Mod de viața: oamenii din acest trib merg zilnic pe bețe inalte de trei metri

15:11, 13.04.2024 - Imaginați-va un mod de viața in care trebuie sa mergeți zilnic pe bețe (picioroange) inalte de trei metri. Este de-a dreptul terifiant, nu-i așa? Dar daca pentru mulți dintre noi poate parea un concept de neințeles, pentru acești oameni din tribul Banna din Etiopia nu este altceva decat o rutina zilnica.…

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Europa nu este pregatita sa faca fața efectelor schimbarilor climatice care vor provoca pagube catastrofale, arata primul raport privind situația din UE. Care sunt „punctele fierbinți” de pe harta blocului comunitar

21:05, 11.03.2024 - Acționați acum sau schimbarile climatice vor provoca pagube catastrofale in Europa, ii avertizeaza oamenii de știința pe liderii europeni in primul raport al Agenției Europene de Mediu (AEM) privind riscurile climatice cu care se confrunta blocul comunitar, relateaza publicația Politico, care prezinta…

Programul „Vreascul pentru toti”

00:10, 28.02.2024 - Florin Tanasescu Adanciti in studiul „Cum o mai duc romanii la granita dintre iarna si primavara”, doua grupari – una guvernamentala, ailalta-mpotriva – au fost palite de-o informatie de ultima ora: „In afara de voi, a doua urgie pune stapanire pe Romania: iarna, care se va-ntinde pana spre iunie!”.…

Scandal la Primaria Bacau: Membra USR primește locuința de serviciu de la stat, DNA intra in acțiune

11:50, 23.02.2024 - Un scandal izbucnește la Primaria Bacau, unde edilul USR Lucian Viziteu este acuzat ca a acordat unei angajate, membra a USR, o locuința de serviciu, deși aceasta are domiciliul in Bacau. Informația a fost adusa la lumina de o publicație locala și a starnit interesul opiniei publice, mai ales ca DNA…

Tot mai mulți transportatori trec prin Salaj cu lemne nedeclarate

12:45, 08.02.2024 - Polițiștii au identificat, in data de 7 februarie, un conducator auto care transporta cherestea rașinoase, aparținand unei firme clujene, urmand sa o descarce in localitatea Hereclean. Din cercetarile efectuate s-a constatat ca acesta transporta 43,40 metri cubi de cherestea, deși in documentele de…

Decenii de cercetare irosite, din cauza unui congelator, la Institutul Karolinska

19:05, 06.02.2024 - Mostre prelevate in decenii de cercetare la Institutul Karolinska din Suedia au fost compromise din cauza unei defecțiuni la un congelator, in perioada sarbatorilor Craciunului, potrivit The Guardian . Valoroasele eșantioane erau stocate in rezervoare racite cu azot lichid la temperaturi de minus 190…


Ce parere ai despre aceasta stire?