Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul celor mai proști BUCĂTARI din lume! O gospodină și-a rătăcit ochelarii chiar în PRĂJITURĂ! GALERIE FOTO

Publicat:

Cu toții am mai uitat cartofii pe foc puțin mai mult decat ar fi trebuit, ori am scapat un pic de sare in plus la mancare. Dar iți trebuie un real curaj sa mai și postezi pe Internet „realizarile” tale!

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

CONFERINTA NEWS.RO – Gabriel Biris: Noi tronam cu autoritate in topul celor mai prosti colectori fiscali din Europa

13:55, 07.03.2024 - „Noi tronam cu autoritate in topul celor mai prosti colectori fiscali din Europa. Intr-un singur an, o tarisoara baltica mica ne-a depasit un pic, dar doar un pic. Cu toate masurile. (…) Am avut campanii de reducere, de lupta cu evaziunea. Ce s-a intamplat cu evaziunea la noi? Nu cumva avem o problema…

Ion Iliescu stie toate glumele de pe internet despre varsta lui. Ce il amuza pe fostul presedinte: „Sunt vechi, domnule!”

20:40, 03.03.2024 - Ion Iliescu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din Romania. Fostul președinte al țarii a devenit și subiect de glume in ultimii ani, din cauza varstei sale inaintate. Pentru prima data, fostul șef de stat a explicat ce parere are despre aceste replici virale pe Internet și cum le trece cu…

Guineea: autoritatile militare au ridicat restrictiile privind accesul la internet

02:30, 24.02.2024 - Autoritatile militare din Guineea au ridicat restrictiile privind accesul la internet, informeaza Rador Radio Romania. Autoritatile militare din statul Guineea au decis sa ridice restrictiile privind accesul la internet, la trei luni de la instituirea acestora.Masura are loc la o zi dupa ce…

Vanatoarea de bancnote, noul trend de pe internet. Oamenii cauta bani pe strada, dupa ponturile obținute online

14:20, 20.02.2024 - Vanatoarea de bancnote este trendul momentului pe internet. Persoana din spatele jocului posteaza pe Instagram filmulețe in care ascunde bancnote de 100 sau 200 de euro in locuri publice, apoi ofera indicii pentru ca utilizatorii sa ii poata gasi.

Musk nu crede sa existe vreo ”sansa ca Putin sa fie infrant in Ucraina”

18:06, 13.02.2024 - Elon Musk a pus la indoiala ca presedintele rus Vladimir Putin sa fie infrant in razboi. Poziția miliardarul  fata de razboiul din Ucraina este discutabila, deși Musk  a aratat in mai multe randuri ca intreprinderile sale ”probabil au facut mai mult decat oricine pentru a slabi Rusia”. Miliardarul american…

Instrumentul care face curațenie pe internet. Cat costa sa ștergi toate informațiile personale din mediul online

11:30, 08.02.2024 - Mozilla vine cu un nou serviciu care promite sa elimine automat toate datele personale din mediul online. Monitor Plus este varianta extinsa a serviciului Mozilla Monitor, care anunța in mod gratuit daca mailul a facut parte dintr-o incalcare a securitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?