Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocana de legume la borcan, după reţeta unei românce din Valea Timocului. Cât timp trebuie lăsate ingredientele la călit

Publicat:

Gospodinele spun ca nu exista o reteta standard pentru tocana de legume, componenta legumelor si proportiile ramanand la alegerea fiecaruia. Va propunem astazi reteta unei romance din , aparuta in volumul „Traditii culinare romanesti la sud de Dunare”, de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

Ce este laptele condensat, de fapt. Ingredientele pe care le contine, multe gospodine habar nu au

19:41, 12.02.2024 - In ultimii ani, laptele condensat a inceput sa fie folosit tot mai des și la noi in țara, insa nu toata lumea știe ce este laptele condensat, de fapt. Gospodinele il utilizeaza, dar nu știu ce ingrediente conține. V-ați intrebat vreodata din ce este facut laptele condensat? Haideți sa aflam in materialul…


Ce parere ai despre aceasta stire?