Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toamnă friguroasă și înnorată în Moldova: Ce ne așteaptă astăzi din partea vremii?

Publicat:

Astazi, in Moldova, vremea va fi predominant innorata, potrivit datelor furnizate de de Stat. Temperaturile vor fi destul de scazute, iar cerul va fi acoperit de nori pentru cea mai mare parte a zilei. Cu toate acestea, nu se așteapta precipitații semnificative.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

Florinela Georgescu, ANM, anunța ca urmeaza ca temperaturile sa creasca semnificativ dupa care v-a urma un nou val de aer foarte rece

11:30, 21.03.2024 -  "Ne așteptam, pe parcursul nopții care urmeaza și maine, in prima parte a zilei, sa mai fie precipitații mixte, in Moldova, in partea de est a Transilvaniei, in zonele montane, in special in cele inalte, sa mai ninga in Carpații Orientali și Meridionali.In partea de sud a Moldovei, in Dobrogea și in…

Ne așteapta temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea maine?

19:06, 02.03.2024 - Ne așteapta temperaturi mai rdicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar in același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor. Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab, local in Moldova, Muntenia,…

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

O zi predominant innorata cu posibile ploi: Cate grade ne așteapta astazi

09:40, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de astazi se caracterizeaza printr-o variație a temperaturilor, cu minime de 7.4 grade Celsius in timpul nopții și maxime ce pot atinge 13.9 grade Celsius in…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Zi insorita: Cate grade ne așteapta astazi

07:25, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita și uscata: Descoperiți cate grade ne așteapta astazi

07:15, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?