Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tir condus de un botoșănean OPRIT la graniță: 9.000 de kilograme de haine uzate retrimise în Ungaria

Publicat:

Politistii de frontiera, in cooperare cu lucratori din cadrul Garzii de Mediu și cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, nu au permis intrarea in tara a unui vehicul incarcat cu imbracaminte second-hand.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vama Nadlac, „asaltata” de deșeuri din Ungaria și Italia

12:46, 17.05.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, impreuna cu lucratori ai Comisariatului Județean Arad din cadrul Garzii Naționale de Mediu,... The post Vama Nadlac, „asaltata” de deșeuri din Ungaria și Italia appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

PTF PETEA Un vehicul cautat de autoritațile spaniole a fost oprit la granița

12:35, 25.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat la controlul de frontiera un autovehicul cautat de autoritațile din Spania. The post PTF PETEA Un vehicul cautat de autoritațile spaniole a fost oprit la granița first appeared on Informatia Zilei .

Peste 13.500 de kg de mobilier second-hand și saltele uzate, oprite la intrarea in tara

17:35, 14.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni in cooperare cu lucratori din cadrul Garzii de Mediu Satu Mare și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea in tara a doua automarfare incarcate cu deșeuri, constand in mobilier second-hand și saltele uzate. In data de 13 martie…

Peste 13.500 de kg de deseuri, oprite la intrarea in tara

13:35, 14.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni in cooperare cu lucratori din cadrul Garzii de Mediu Satu Mare și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea in tara a doua automarfare incarcate cu deșeuri, constand in mobilier second-hand și saltele uzate. In data de 13 martie…

CONTROL LA FRONTIERA Mii de kg de deșeuri, oprite la granița țarii

12:55, 14.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni in cooperare cu lucratori din cadrul Garzii de Mediu Satu Mare și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului nu au permis .... The post CONTROL LA FRONTIERA Mii de kg de deșeuri, oprite la granița țarii first appeared on Informatia Zilei .

Trei TIR-uri cu deșeuri pentru Romania, oprite la granița

14:00, 07.03.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac și Borș, impreuna cu lucratori ai Garzii de Mediu și Protecției Consumatorului, nu au permis intrarea in tara a trei automarfare incarcate cu aproximativ 36 de tone de deșeuri.

Garda de Coasta: Peste 1.000 metri de plase mono-filament cu 243 kilograme de peste scoase dintr-o zona strict protejata a Biosferei Deltei Dunarii

11:45, 01.03.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au scos din lacul Leahova 1750 metri de plase mono filament cu o captura de 243 kilograme de peste. Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au scos din lacul Leahova 1750 metri de plase mono filament cu o captura de 243 kilograme de peste,…

22 de tone de cauciucuri uzate, oprite la Nadlac II

11:56, 29.02.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac, impreuna cu lucratori ai Garzii de Mediu și Protecției Consumatorului Arad, nu au permis intrarea in tara a unui automarfar incarcat cu peste 22 tone de deșeuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?