Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc anul acesta. Unde va avea loc marele eveniment

Publicat:

și se casatoresc anul acesta. Unde va avea loc marele eveniment Continue reading și se casatoresc anul acesta. Unde va avea loc marele eveniment at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand se casatoresc Anda Adam si Yosif Mohaci. Vor fi sute de invitati la eveniment si vor avea doua perechi de nasi

15:25, 25.04.2024 - Anda Adam si Yosif Mohaci sunt hotarați sa se cunune religios, dupa ce anul trecut au devenit soție și soț in acte. Ce detalii a dezvaluit cantareața despre eveniment. Vor fi sute de invitați la ceremonia și va avea doua perechi de nași. Ce declarații a facut in mediul online. Anda Adam si Yosif Mohaci…

Xtra Night Show. Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu! Ce planuri are artistul pentru marele eveniment: „E foarte scump...” / VIDEO

23:50, 17.04.2024 - Pepe traiește o poveste de dragoste ca-n filme alaturi de partenera lui de viața. Cantarețul a oferit detalii despre nunta cu aleasa inimii lui, Yasmine Pascu! Ce planuri are artistul pentru marele eveniment. Ce a marturisit prezentatorul TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Ce relație are Alex Leonte cu Theo Rose dupa desparțire. Iubita lui a rupt tacerea: „El s-a purtat pana in prezent cu respect la adresa ei”

10:35, 14.04.2024 - Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu timp de cinci ani de zile. S-au desparțit in urma cu aproximativ doi ani, dar au o relație buna in continuare, el și-a refacut viața alaturi de Manuela Lupașcu, iar ea de Anghel Damian. Inainte sa aiba o relație cu actorul Anghel Damian, alaturi de care a…

Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important: „Am fost gravida și...”

14:25, 12.04.2024 - Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important al relației lor. Iata ce marturisiri a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Cand vor face nunta Theo Rose și Anghel Damian. Cine va canta la marele eveniment din viața lor: „Planuim sa...”

15:55, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian. Cantareața a marturisit cand va avea loc marele eveniment din viața ei, dar a și oferit cateva detalii despre petrecere. Iata cine va canta la nunta artistei cu regizorul!

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

Xtra Night Show. Marian Mexicanu se pregatește de nunta! Pe ce data va avea loc marele eveniment: „O sa o botezam și pe...” / VIDEO

14:51, 23.03.2024 - Marian Mexicanu se pregatește sa faca pasul cel mare alaturi de femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Artistul se casatorește! Pe ce data va avea loc marele eveniment. Ce detalii a oferit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?