Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Rocket rescrie istoria snooker-ului: Ronnie O'Sullivan a cștigat pentru a șaptea oară Campionatul Regatului Britanic

Publicat:

Ronnie O'Sullivan a trecut cu 10-6 de , victorie in urma careia a reușit sa caștige pentru a șaptea oara (record absolut) la snooker (l-a devansat pe , cu 6 titluri).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

Ronnie O'Sullivan a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica de dinaintea CM de Snooker - Cine este personajul cheie din spatele „geniului neințeles”

06:46, 20.04.2024 - Un succes la Crucible l-ar ajuta pe Ronnie O'Sullivan sa doboare cel mai important record din snooker, cel al titlurilor mondiale caștigate. Aflat in fața uneia dintre marile provocari ale carierei, cel supranumit „The Rocket” a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica care-i apasa pe umeri…

PREZENTARE Ronnie O'Sullivan, fața in fața cu istoria - Tot ce trebuie sa știi despre CM Snooker 2024

08:45, 19.04.2024 - Pentru fanii snookerului urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, Campionatul Mondial urmand sa debuteze pe 20 aprilie la Crucible. Se anunța o competiție interesanta, cu Ronnie O'Sullivan și Judd Trump principali favoriți la caștigarea coroanei de campion al lumii. Nu trebuie insa scoși din ecuație…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Ronnie O'Sullivan, invins in finala Tour Championship - Sesiune de seara ingrozitoare pentru „The Rocket”

07:35, 08.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a fost invins in finala Tour Championship la snooker, cel supranumit „The Rocket” avand o sesiune de seara de coșmar. O'Sullivan a intrat in avantaj la pauza contra lui Mark Williams (scor 5-3), dar nu a mai caștigat vreun frame la reluarea meciului.

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.

Puterea banilor » Saudiții schimba regulile snookerului + Reacția lui Ronnie O'Sullivan: „Sunt o forța economica! Pot sa faca ce vor!”

18:55, 29.02.2024 - Arabia Saudita va gazdui un nou eveniment sportiv in aceasta primavara, turneul de snooker de la Riyadh, care va avea loc intre 4 și 6 martie. La turneu vor participa 10 jucatori profesioniști, printre care Ronnie O'Sullivan (48 de ani, locul 1 mondial), Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial), Mark…


Ce parere ai despre aceasta stire?