Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The New York Times: Rusia se pregătește probabil să testeze o rachetă de croazieră cu propulsie nucleară

Publicat:

Este posibil ca Rusia sa se pregateasca de testarea unei rachete de croaziera intercontinentala cu propulsie nucleara Burevestnik, sau poate ca a facut-o deja, scrie , facand referire la imaginile din satelit ale .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a folosit o noua racheta de croaziera in atacul asupra centralei electrice din regiunea Kiev

13:25, 15.04.2024 - Forțele ruse au folosit o noua racheta de croaziera subsonica aer-sol in bombardamentul care a distrus zilele trecute o importanta centrala electrica din apropierea Kievului, au declarat surse ucrainene.

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, asigura Casa Alba

09:16, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, ca reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP.

SUA, dupa amenințarea lui Putin: „Nu am vazut nici un semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina”

08:00, 14.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin „s-a laudat” miercuri ca armele nucleare ale țarii sale sunt „mai avansate” decat cele ale Statelor Unite și ca arsenalul sau este intotdeauna „pregatit” pentru un razboi nuclear, potrivit AFP, scrie hotnews.ro .

Casa Alba: Nu exista niciun semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca arma nucleara in Ucraina

23:15, 13.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Putin ia in serios amenintarea nucleara? Rusia a testat o racheta Yars la doar 24 de ore dupa discursul liderului rus

18:26, 01.03.2024 - Putin a susținut un discurs amenințator la adresa Occidentului, dupa care a dat o noua lovitura. Liderul rus a testat o racheta nucleara strategica, la doar 24 de ore de la declarațiile controversate. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul rus al Apararii. Vladimir Putin lovește din nou Rusia a efectuat…

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.

Experții explica de ce Rusia dezvolta un remorcher spațial cu propulsie nucleara 

15:20, 17.02.2024 - Remorcherul spațial cu propulsie nucleara Zeus, dezvoltat in Rusia, nu are nicio legatura cu armele nucleare. Acest lucru a fost declarat de catre RIA Novosti cercetatorul principal al Institutului de Cercetari Spațiale (IKI) al Academiei de Științe a Rusiei, Nathan Eismont. Anterior, presa americana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?