Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tentativă impunătoare de contrabandă, depistată de „vameșii” patrupezi

Publicat:

Tentativa impunatoare de contrabanda, depistata de „vameșii” patrupeziFoto: independent.mdSinteți de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice?- Da- Nu- Mii indiferentrezultatele sondajuluiPe parcursul a doua zile, cu ajutorul ciinilor dresați, inspectorii posturilor vamale Leușeni, Sculeni și Cahul au descoperit citeva tentative de contrabanda cu țigarete, ascunse in trei autovehicule ce urmau sa iasa din țara, informeaza NOI.md.


Un incident a avut loc pe 12 mai, la punctul de trecere Leușeni, unde un cetațean moldovean, in virsta de 45 de ani, șoferul autocarului ce efectua…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Unul „curier”, iar altul - posesor de acte false: Doi calatori, prinși la frontiera cu documente contrafacute

18:35, 13.05.2024 - Angajații Poliției de Frontiera au inregistrat doua incidente, in care doi calatori dețineau asupra lor documente falsificate. Intr-un caz, posesorul falsului a recunoscut ca și-a cumparat documentul falsificat romanesc, iar al doilea și-ar fi asumat rolul de „curier” de acte pentru un cunoscut. Cazurile…

Mașina favorita a romanilor dispare din Europa: Mișcare ciudata a unui celebru producator auto /FOTO

09:35, 17.04.2024 - Volkswagen lucreaza la versiunea sedan a noii generații Passat, dar planurile indica faptul ca aceasta nu va fi disponibila in Europa. Passat sedan va fi comercializat exclusiv in China.Pentru prima data in istorie, Volkswagen a lansat in Europa un Passat fara o versiune sedan.

A ramas fara Porsche Panamera la frontiera: Ce nereguli au depistat polițiștii in actele șoferului mașinii de lux

17:35, 15.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției Regionale Vest documenteaza doi moldoveni in legatura cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost inregistrate ieri, pe 14 aprilie 2024, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni.

Acte false, identificate la trecerea frontierei de stat

17:46, 06.04.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza doi conaționali și un cetațean ucrainean cu virsta de 23, 25 și respectiv 22 de ani, in vederea deținerii actelor false. Cazurile au fost consemnate in ultimele 24 de ore la punctul de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni, noteaza…

Patru moldoveni prinși cu acte false la vama: Unul dintre ei și-a cumparat online un pașaport roman cu 800 de euro

15:21, 11.03.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza patru moldoveni care dețineau asupra sa acte cu indici de falsificare. Cazurile au fost consemnate in weekend-ul precedent in punctul de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Blocaj total la Leușeni: Șoferii și calatorii, indemnați sa evite aceasta vama

14:56, 22.02.2024 - Poliția de Frontiera recomanda calatorilor și transportatorilor planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Echipamente pentru detectarea contrabandei, donate Serviciului Vamal: „Vor permite inspectorilor sa accelereze procesul de inspecție”

19:10, 20.02.2024 - Serviciul Vamal a primit 10 truse donate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaționala (USAID), care sunt destinate pentru controlul vamal din prima linie la posturile vamale Giurgiulești, Leușeni și Sculeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?