Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Telefoane ascultate. Tăriceanu: Au existat alţi beneficiari în afară de DNA?

Publicat:

'Nu numai in 2014 am avut telefonul sub ascultare, in perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. L-am avut telefonul pus sub ascultare si in 2012, cand au fost campaniile electorale si referendumul pentru suspendarea presedintelui de atunci. Si nu stiu daca nu oi avea si astazi telefonul pus sub ascultare. O sa aflam', a declarat Tariceanu, dupa audierea sa in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI.

El a explicat ca a cerut, in urma comunicarii facute de DNA ca a fost monitorizat patru luni in anul 2014, procesele verbale de redare a acestor convorbiri.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Un raport al FIFA arata ca nu a existat niciun caz de dopaj la turneele sale din 2023

11:30, 08.03.2024 - Comisia antidoping a FIFA nu a judecat niciun caz de dopaj de la turneele organizate in 2023, potrivit unui raport publicat joi de forul mondial, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Turneele din raportul FIFA au inclus Cupa Mondiala feminina, Cupa Mondiala Under-20 si Cupa Mondiala a Cluburilor,…

UE amendeaza Apple cu 1,8 miliarde de euro pentru concurența neloiala

16:05, 04.03.2024 - La doar cateva zile inainte de intrarea in vigoare a DMA (Digital Markets Act), regulamentul care forțeaza deschiderea iOS-ului, Apple incaseaza prima sa amenda de proporții de la Uniunea Europeana: 1,84 miliarde de euro pentru concurența neloiala. Amenda vine in urma unei investigații inițiata de o…

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

COMISIA EUROPEANA Nicolae Ciuca susține noua candidatura a Ursulei von der Leyen

18:45, 19.02.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca – președinte PNL saluta anunțul facut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,.... The post COMISIA EUROPEANA Nicolae Ciuca susține noua candidatura a Ursulei von der Leyen first appeared on Informatia Zilei .

Verificati-va telefonul! Din 29 februarie, WhatsApp nu va mai functiona pe urmatoarele modele

16:01, 17.02.2024 - Aplicatia de mesagerie WhatsApp nu va mai fi accesibila pe mai multe tipuri de telefoane mobile. Totul se intampla din 29 februarie, cand mulți posesori de dispozitive mobile vor avea o surpriza neplacuta. Aplicația va deveni incompatibila cu unele modele de smartphone-uri din cauza unor discrepanțe…


Ce parere ai despre aceasta stire?