Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Te iubesc pe tine!" Andreea Mantea, surprinsă cu un mesaj emoționant. L-a desenat în zăpadă!

Publicat:

Au trecut mai mulți ani de cand a devenit mamica, insa nu a trecut foarte mult timp de cand a recunoscut ca iubește din nou! e intr-o noua relație, iar de data aceasta iata ca a fost surprinsa cu o declarație de dragoste și un mesaj emoționant scris direct pe zapada!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Edi Iordanescu, mesaj emoționant dupa meciul de debut al Romaniei la Euro 2024. Cum a aparut Maria Iordanescu in tribune

14:30, 18.06.2024 - Maria Iordanescu a fost in tribuna sa iși incurajeze fratele, pe Edi Iordanescu, la cel mai important ”examen” de pana acum din cariera lui de antrenor. Iata ce mesaj a transmis in mediul online, dar și cum a aparut tanara pe teren pentru a-și susține fratele!

Armin Nicoara, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mandrește cu femeia care i-a dat viața: „Ești cea mai minunata” / FOTO

13:16, 16.06.2024 - Armin Nicoara a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Dovada clara ca indragitul artist se mandrește cu femeia care i-a dat viața. Iata ce a publicat.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Mesaj emotionant de la Balint

00:30, 07.06.2024 - Petrolul a reziliat contractul antrenorului Gyusi Balint, tehnicianul brașovean ținand sa adreseze un mesaj opiniei publice și suporterilor privind desparțirea de clubul ploieștean. «La inceputul lunii aprilie, mi-am asumat preluarea postului de antrenor la Petrolul, intr-o situație in care riscurile…

Cine este Bogdan, tanarul șofer care a murit, dupa ce a lovit frontal o cisterna cu benzina, in Braila. Mesaj sfașietor: „O sa te iubesc o viața” / FOTO

10:35, 06.06.2024 - Cine este Bogdan, tanarul care a avut parte de un sfarșit tragic intre localitațile Lacu Sarat și Silistraru. Șoferul a murit, dupa ce a lovit frontal o cisterna cu benzina in Braila. Apropiații sunt devastați de durere.

Yasmine Pascu, mesaj emoționant pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Ce fotografie speciala a publicat partenera artistului: „1 iunie...”/ FOTO

18:15, 01.06.2024 - Yasmine Pascu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Vedeta a facut o postare cu ocazia zilei de 1 iunie, ZiuaCopilului. Iata ce fotografie speciala a publicat partenera de viața a artistului!

Romanca stabilita in Germania, mesaj emoționant despre intoarcerea acasa: "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea"

15:40, 28.05.2024 - O romanca stabilita de 20 de ani in Germania a transmis un mesaj emoționant despre intoarcerea in țara. "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea! Acolo vreau sa traiesc. Vreau sa ma conectez iar cu Dumnezeu", spune aceasta.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?