Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl Raisei Nicoleta, fetița ucisă de polițist, dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul cere să i se facă dreptate micuței: „O să plătească şi el tot cu viaţa”

Publicat:

, fetița ucisa de un polițist pe trecerea de pietoni, face dezvaluiri cutremuratoare. Barbatul spera ca micuței i se va face dreptate, iar autoritațile iși vor face datoria. Familia este devastata de durere și vrea ca vinovatul sa plateasca pentru tragedia pe care a provocat-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Noi informații in cazul Mirelei, femeia ucisa de afaceristul turc. Ce a facut femeia in ultimele ore din viața: "Inainte sa plece de acasa..." 

09:40, 17.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise de afaceristul turc. Ce a facut victima in ultimele ore din viața. Familia tinerei a vorbit despre relația pe care aceasta o avea cu cel care i-a devenit calau. 

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Filmul evenimentelor in cazul micuței Danka, fetița din Serbia care a fost ucisa. Cum au reacționat parinții cand au aflat vestea crunta

14:15, 04.04.2024 - Povestea micuței Danka, o fetița in varsta de doar 2 ani din Serbia, a avut un final dureros și șocant. Dupa zile de cautari disperate și speranțe, autoritațile au confirmat cel mai sumbru scenariu posibil și anume micuța a fost ucisa.

Deznodamant crunt in cazul micuței Danka. Fetița disparuta, ucisa/Ce s-a aflat chiar de la președintele sarb

13:05, 04.04.2024 - Deznodamant cumplit in cazul micuței Danka, fetița de 2 ani data disparuta inca de saptamana trecuta și cautata cu disperare inca de atunci. Cazul a ținut cu sufletul la gura intreaga Serbie, dar nu numai. Toata lumea spera ca micuța va fi gasita in viața și ca se va intoarce la familia ei. Din pacate,…

Antrenorul din NBA face dezvaluiri cutremuratoare despre mafia pariurilor: „Primeam amenințari pe telefon. Știau unde locuiesc, știau totul despe familia mea”

11:46, 21.03.2024 - J.B. Bickerstaff, antrenorul lui Cleveland Cavaliers, a facut dezvaluiri sumbre despre mafia pariurilor din NBA. Tehnicianul american povestit ce mesaje primea de la cei implicați. Bickerstaff a raportat conducerii NBA ca a primit amenințari din partea unor rețele de pariuri sportive, care pun sub semnul…

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

O fetița de 8 ani a primit șansa la o viața normala, in urma unui transplant renal la Cluj. Donatoarea este chiar mama micuței

15:55, 12.02.2024 - In data de 8 februarie, la Insitutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca (ICUTR) s-a efectuat primul transplant renal pediatric al anului 2024.  Astfel, o fetița de 8 ani a primit șansa de a trai o viața normala, mama acesteia donandu-i un rinichi, ,,Transplantul renal…


Ce parere ai despre aceasta stire?