Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl copilului agresat de mamă este de acord să se ocupe de minor

Publicat:

Tatal copilului agresat de mama medic in cadrul al MAI este de acord sa se ocupe de ingrijirea fiului sau. Baiatul are 13 ani si saptamana trecuta a fost victima unei agresiuni a mamei sale, un medic, ... Post-ul Tatal copilului agresat de mama este de acord sa se ocupe de minor apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Argeș. Minor prins circuland cu o motocicleta neinmatriculata

07:15, 13.04.2024 - Se mai intampla pe la țara… Zilele trecute, mai exact, joi, 11 aprilie, polițiștii din Calinești au surprins un tanar in varsta de 17 ani, localnic, care conducea pe DJ 704B, prin comuna de domiciliu, o motocicleta. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Din verificarile efectuate…

Caz șocant in Bacau! Un minor a fost agresat și umilit de colegii sai: ”L-au bagat in cușca, dupa l-au taiat pe fața!”

08:20, 11.04.2024 - Un nou caz șocant, petrecut intr-o unitate de invațamant din Romania! Un elev in varsta de 14 ani, din județul Bacau, susține ca de ani de zile este agresat de colegii sai. Mai mult, conducerea școlii ar avea cunoștința despre acest fapt, insa nu a luat și nu pare sa ia nicio masura.

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

Dezvaluiri șocante in cazul copilului ținut in CUȘCA. Torționarul era chiar viceprimarul localitații, iar parinții primeau bani

09:50, 04.04.2024 - Calvarul prin care a trecut copilul a durat 4 ani. Baiatul le-a povestit anchetatorilor ca viceprimarul l-ar fi obligat sa munceasca in condiții grele și l-ar fi batut de mai multe ori. Daca refuza sau era obosit, copilul era torturat și pus sa stea intr-o cușca. In plus, era deseori infometat.Adolescentul,…

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.


Ce parere ai despre aceasta stire?