Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânărul care a murit de frig la Bâlea Lac era voluntar SMURD. Prietenii și familia sunt îngenuncheați de durere

Publicat:

Tragedie fara margini in familia tanarului de 22 de ani, care a murit din cauza temperaturilor extrem de scazute. Szabolcs pornise intr-o expediție catre , insa hainele, mult prea subțiri pentru vremea capricioasa, i-au adus sfarșitul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Un voluntar rus a ajutat sute de ucraineni. Dupa șase luni, familia lui a aflat ca a murit in inchisoare

11:40, 09.04.2024 - Un activist și voluntar rus care a ajutat sute de refugiați ucraineni sa se intoarca acasa in timpul invaziei a murit in inchisoare, in orașul Belgorod. El ar fi fost rapit și torturat in octombrie 2023, scrie The Moscow Times.

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseste rara. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

17:30, 05.04.2024 - Fata a fost de o frumusete rara. A castigat si titlul de Miss in 2012. Din pacate, a murit la numai 35 de ani. Familia si apropiatii nu-si pot explica tragedia. Tanara a decedat subit. Fanii au contribuit la costurile inmormantarii Jade Leigh Hunt, in varsta de 35 de ani, care a caștigat concursul de…

Tragedie la Bacau. O gravida a murit la spital. Familia acuza medicii ca nu au intervenit la timp

15:05, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu și a facut mai multe plangeri la Colegiul Medicilor,…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?