Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr arestat pentru tentativă de furt. Acesta a intrat peste o bătrână în casă

Publicat:
Tânăr arestat pentru tentativă de furt. Acesta a intrat peste o bătrână în casă

Comunicat IPJ Arad. La data de 25 martie a.c., polițiștii Secției 7 au fost sesizați despre faptul ca, o persoana de sex masculin,... The post Tanar arestat pentru tentativa de furt. Acesta a intrat peste o batrana in casa appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPJ Sibiu:Cercetat pentru talharie calificata, un barbat a fost arestat preventiv

12:51, 17.04.2024 - Nr. 86 din 17 aprilie 2024 BULETIN DE PRESA Cercetat pentru talharie calificata, un barbat a fost arestat preventivLa data de 15 aprilie a.c., politistii Sectiei de Politie Urbana Sibiu au retinut un barbat in varsta de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii…

Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova

15:30, 14.04.2024 - Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 7 Rurala Lipova au depistat, in noaptea de 13/14 aprilie a.c., un barbat de 57 de ani, din județul Sibiu.... The post Nu a scapat de vigilența eDAC. Un urmarit național, prins la Lipova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la PTF Borș II

11:05, 13.04.2024 - Comunicat. Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un tanar in varsta de 16 ani, pe care doi... The post Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la PTF Borș II appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vaslui: Un tanar care a incendiat casa parintilor din comuna Tutova, arestat preventiv

09:00, 12.03.2024 - Un tanar care a incendiat in cursul saptamanii trecute casa parintilor sai, situata in comuna Tutova, a fost arestat preventiv, au informat, marti, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui. Barbatul se afla sub influenta alcoolului si pe fondul unui conflict spontan cu parintii…

Campanie antidrog la Curtici și Santana

18:05, 25.02.2024 - Comunicat. La sfarșitul acestei saptamani, polițiștii Biroului Siguranța Școlara ai orașelor Curtici și Santana și ai Secției 1 Rurala Arad, impreuna cu reprezentanții D.G.A.S.P.C Arad... The post Campanie antidrog la Curtici și Santana appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Dosar penal pentru un tanar prins cu o arma cu aer comprimat

11:10, 11.02.2024 - Un tanar este cercetat intr-un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dupa ce polițiștii i-au confiscat o arma cu aer comprimat pe care o deținea fara drept. „La data de 10 februarie a.c., polițiștii Sectiei 6 Poliție Rurala Gavojdia in urma unor informații…


Ce parere ai despre aceasta stire?