Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taifunul Danas se apropie de Taiwan. Mii de persoane au fost evacuate

Publicat:

Mii de persoane au fost evacuate si numeroase curse aeriene au fost anulate miercuri in Taiwan, in timp ce autoritatile au emis avertizari de inundatii inainte de sosirea primului taifun din acest an, care ar putea lovi insula joi, relateaza Reuters potrivit Agerpres.
, inclus in categoria cu intensitatea cea mai redusa, urmeaza sa loveasca provincia estica Yilan in a doua parte a zilei de joi.

Ciclonul tropical se deplaseaza cu o viteza de 18 kilometri la ora deasupra oceanului, in directie nord-vestica, au indicat meteorologii.

Peste 2.000 de persoane

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Vladimir Putin a aflat: Sunt cel puțin 93 de morți! Cei 4 teroriști au fost prinși, alaturi de alte 7 persoane

11:56, 23.03.2024 - Kremlinul a anuntat sambata arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor "patru" atacatori, dupa atacul armat de vineri de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), in timp ce anchetatorii au anuntat ca bilantul victimelor a crescut la 93 de morti,…

Sase persoane, intre care patru copii, ucise cu bestialitate intr-o casa, in Canada

20:35, 07.03.2024 - Sase persoane, intre care patru copii, au fost ucise in capitala canadiana Ottawa, miercuri seara tarziu, a anuntat joi politia, un caz care zguduie o tara in care crimele in masa sunt rare, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro. Six people — four children and two adults — were killed at a home…

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate dupa moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

00:40, 27.02.2024 - Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relateaza Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost gasiți vinovați de evaziune fiscala, vanzare de medicamente neconforme sau contrafacute, abuz de putere, neglijența, fals si…


Ce parere ai despre aceasta stire?