Tagliatelle cu roșii uscate la doar 9,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun
Publicat:Nu stai prea bine cu banii, esti inainte de salariu sau pur si simplu vrei sa faci economie dar sa mananci ceva bun si hranitor. Noi te ajutam. Vei gasi in fiecare zi, de luni pana vineri, cate o reteta ieftina. Cu mai putin de 10 lei poti gati feluri de mancare delicioase. Azi, tagliatelle cu roșii uscate la doar 9,50 lei. Costuri aproximative ingrediente: spaghete- 2,50 lei, rosii uscate: 5 lei, usturoi-0,50 lei, cimbru: 1 leu, sare, piper- 0,50 lei. Total: 9,50 lei Tagliatelle cu roșii uscate Ingrediente: 250 g paste (tagliatelle), 250 g rosii uscate, 5 catei de usturoi, cateva fire…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfecta alaturi de pește prajit
21:35, 24.04.2024 - Ingrediente necesare pentru mujdeiul de usturoi cremos:2 capațani de usturoiSare pentru condimentare100 ml ulei de floarea-soarelui1 lingura oțetMod de preparare:Curațarea usturoiului: Incepe prin a curața și spala cațeii de usturoi , apoi da-i pe razatoarea mica.Pisarea usturoiului: Presara sare peste…
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Un preparat gustos si versatil, branza de caju
19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate
06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…
Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare
09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…