Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TACTICI DE ESCROCHERIE Evitând înșelătoriile la cumpărarea unei mașini rulate

Publicat:

In concluzie, cumpararea unei mașini second-hand implica riscuri, iar cumparatorii ar trebui sa fie vigilenti și sa efectueze cercetari amanunțite inainte de a lua o decizie de achiziție. The post TACTICI DE ESCROCHERIE Evitand inșelatoriile la cumpararea unei mașini rulate first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou loc unde sa vinzi sau sa cumperi mașini – Carfind.ro

14:45, 25.04.2024 - Cumpararea unei mașini este o decizie importanta care necesita o abordare serioasa și bine gandita.Pentru a evita problemele cu vehiculul in viitor, este important sa alegi un vanzator de incredere. In acest sens, se recomanda sa raspunzi in prealabil la cateva intrebari care te vor ajuta sa iei decizia…

SATU MARE O noua fabrica de masini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare

20:15, 16.04.2024 - Compania italiana De'Longhi iși marește prezența in Romania, demarand producția la noua fabrica din Satu Mare, printr-o investiție de 40 de milioane de euro. The post SATU MARE O noua fabrica de masini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV VIDEO: Doi raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit in Berbesti

10:15, 30.03.2024 - Ieri, 28 martie, la ora 15.45, polițiștii Secției 5 Ocna Sugatag au fost solicitați prin apel 112 sa intervina la un accident rutier, produs pe DN 18, in localitatea Berbești. The post EXCLUSIV VIDEO: Doi raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit in Berbesti first appeared on Informatia Zilei .

PRABUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE Prabușirea podului din Baltimore are un impact major asupra industriei auto din Germania

22:25, 27.03.2024 - Baltimore are cel mai important port pentru mașini din SUA. Prabușirea podului afecteaza producatorii germani de mașini The post PRABUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE Prabușirea podului din Baltimore are un impact major asupra industriei auto din Germania first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV VIDEO: Impact intre doua mașini la Sighet. Doua victime, printre care și un pieton

17:01, 16.03.2024 - Un accident de circulație s-a produs astazi la pranz pe strada Szilagyi Istvan din municipiul Sighetu Marmației. Doua autoturisme s-au ciocnit The post EXCLUSIV VIDEO: Impact intre doua mașini la Sighet. Doua victime, printre care și un pieton first appeared on Informatia Zilei .

TRAFIC SATU MARE 170.000 de mașini și 153.000 de permise sunt in județul Satu Mare

10:26, 04.03.2024 - Adesea, auzim numerosi conducatori auto ca sunt speriati de intensitatea traficului rutier in Satu Mare, in anumite intervale orare, dar si pe o serie de artere de circulatie. The post TRAFIC SATU MARE 170.000 de mașini și 153.000 de permise sunt in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei…

EXCLUSIV FOTO Impact violent intre doua mașini in Sat Șugatag soldat cu doua victime

15:55, 28.02.2024 - Imagini greu de urmarit pe drumul național 18 in Maramureșul Istoric. Doua autoturisme s-au ciocnit violent pe raza localitații Sat Șugatag intr-o curba ușoara la dreapta. Mai multe persoane ar fi ranite. The post EXCLUSIV FOTO Impact violent intre doua mașini in Sat Șugatag soldat cu doua victime first…

SIGHETU MARMAȚIEI Tanar fara permis, prins la volanul unei mașini cu numere false

15:35, 11.02.2024 - Sambata, 10 februarie a.c., in jurul orei 15.50, polițiștii de frontiera din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Sighetu Marmației au... The post SIGHETU MARMAȚIEI Tanar fara permis, prins la volanul unei mașini cu numere false first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?