Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de români blocați de câteva zile pe insula grecească Samothraki

Publicat:

Sute de romani sunt blocati pe insula greceasca Samothraki, la est de Thassos, dupa ce feribotul care asigura transportul s-a defectat, dupa cum anuntau autoritatile inca de vineri. La mai bine de doua zile, autoritatile elene nu au luat nicio masura. spune ca a sunat la Consulat inca de duminica, dar nimeni nu are o solutie. "Am vorbit cu Consulatul inca de ieri. Au fost foarte politicosi insa nu ne-au dat nicio informatie conc (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni, inclusiv trei romani, blocați in Noua Caledonie deoarece niciun zbor nu a mai plecat de pe insula

17:15, 18.05.2024 - Guvernul din Noua Caledonie a anunțat sambata ca aproximativ 3.200 de persoane au ramas blocate din cauza lipsei zborurilor comerciale spre și dinspre arhipelag, transmite AFP. Printre acestea se afla și trei romani care au anuntat autoritatile romane ca se afla in Noua Caledonie, a anunțat MAE. Purtatorul…

Doua stațiuni iubite de romani interzic consumul de alcool pe plaja. De ce au luat autoritațile aceasta decizie

17:36, 15.05.2024 - Doua insule recunoscute pentru petrecerile zgomotoase doresc sa impuna restricții in ceea ce privește consumul de bauturi alcoolice pe plaja. Cei care incalca regulile risca sa fie amendați.

O cunoscuta rezervație naturala din Kenya a fost inundata. Zeci de turiști sunt blocați / VIDEO

21:30, 01.05.2024 - Rezervația naturala Maasai Mara din Kenya a fost inundata. Zeci de turiști sunt blocați in populara rezervație folosita pentru safari. Autoritațile se tem ca mai multe animale au fost luate de ape.

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Sase mineri, salvati dintr-o cariera de ghips din Taiwan. Zeci de oameni sunt inca blocați in subteran, dupa cutremur

08:45, 04.04.2024 - Sase mineri prinsi intr-o cariera de cutremurul puternic produs in Taiwan au fost eliberati, joi, de salvatorii care inca mai cauta zeci de persoane blocate intr-o zona muntoasa a insulei, a anuntat agentia nationala de gestionare a dezastrelor, citata de AFP și News.ro.Conform unui nou bilanț, noua…

Marcel Ciolacu, dupa intalnirea cu producatorii romani: "Vrem sa oferim produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import"

16:35, 19.03.2024 - Autoritațile vor sa ofere produselor romanești șanse egale pe piața cu produsele de import și chiar sa incurajeze vanzarea lor și in alte țari, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu dupa o intalnire cu reprezentanți ai producatorilor și retailerilor au


Ce parere ai despre aceasta stire?