Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de membri ai armatei ruse efectueaza exercitii militare in Transnistria

Publicat:

Peste 400 de militari rusi vor efectua exercitii programate in regiunea separatista moldoveana Transnistria, anunta seful Comandamentului regional rus, , citat de site-ul agentiei Tass.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parade militare in 25 de orase din Rusia

11:11, 04.05.2024 - Peste 150.000 de militari si aproximativ 2.500 de vehicule de lupta vor participa la paradele militare care vor avea loc pe 9 mai in peste 20 de orase din Rusia pentru a marca 79 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste, a declarat vineri ministrul apararii rus, Serghei Soigu, transmite EFE. Soigu…

Chișinaul mizeaza pe susținerea externa pentru retragerea armatei ruse din Transnistria

19:15, 12.04.2024 - Chișinaul conteaza pe sprijinul partenerilor externi pentru grabirea procesului de retragere a trupelor și a munițiilor Federației Ruse din Republica Moldova, declarație facuta de șeful diplomației moldovene in timpul unei intrevederi cu președintele in exercițiu al OSCE.

Transnistria spune ca o drona a lovit o stație radar a uneia dintre bazele sale militare

19:15, 05.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar, transmite AFP.

Modificari la statutul cadrelor militare. Cum pot deveni soldații și gradații profesioniști, subofițeri MApN. Condiții

13:40, 28.03.2024 - Modificari la statutul cadrelor militare. Cum pot deveni soldații și gradații profesioniști, subofițeri MApN. Condiții Ministerul Apararii Naționale propune formarea subofițerilor din randul soldaților și gradaților profesioniști care au absolvit liceul, cu diploma de bacalaureat. Este o modalitate…

(video) Focuri de arma și explozii la Balți: Brigada de infanterie „Moldova” a efectuat exerciții militare

18:56, 21.03.2024 - Focuri de arme și explozii au rasunat astazi, in orașul Balți. Anterior, autoritațile nu au anunțat despre eventuale exerciții militare, dar astazi au confirmat ca este vorba despre aplicații.

Coreea de Nord: Kim Jong-un supravegheaza exercitii militare impreuna cu fiica sa si cere pregatiri de razboi

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, potrivit EFE, citata de Agerpres.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Coreea de Nord a efectuat exerciții militare la granița cu Coreea de Sud cu sisteme de artilerie care pot lovi oricand Seulul

08:05, 09.03.2024 - Coreea de Nord și-a prezentat joi sistemele de artilerie cu raza lunga de acțiune – mii de arme care ar putea fi folosite pentru a lovi pe neașteptate Coreea de Sud, provocand zeci de mii de victime, potrivit experților citați de CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?