Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CEDO are un nou președinte. Judecătorul care va conduce Curtea Europeană a Drepturilor Omului este sloven

Publicat:

, judecatorul sloven de la a (CEDO), a fost ales președinte al acestei instanței. Magistratul ii va lua locul irlandezei Siofra O'Leary, care se afla la conducerea instanței de la 1 noiembrie 2022.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEDO respinge plingerile fostului președinte georgian Mihail Saakașvili

09:00, 24.05.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a respins plingerile fostului președinte georgian Mihail Saakașvili, care contestase corectitudinea a doua cazuri și sentințe penale. El a reclamat persecuție politica, incalcarea dreptului la un proces imparțial și „pedeapsa fara lege”. Este vorba despre…

CEDO s-a pronunțat cu privire la cazurile impotriva lui Mihail Saakașvili

13:40, 23.05.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului nu a constatat incalcari in doua cazuri impotriva fostului președinte georgian Mihail Saakașvili. Este vorba despre doua sentințe care au fost pronunțate asupra lui Saakașvili dupa schimbarea puterii in țara. Fostul președinte a fost condamnat in contumacie la șase…

CEDO are un nou președinte. Cine o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

07:05, 14.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, scrie digi24.ro.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului are un nou președinte

22:31, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O’Leary. In varsta de 50 de ani, Bosnjak este vicepresedinte al CEDO din noiembrie 2022 și isi va prelua noua functie pe 2 iulie, a anuntat luni instanta…

CEDO are un nou președinte. Un sloven o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg.

Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al CEDO

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Donald Trump, amendat pentru sfidarea justiției. Fostul președinte risca inchisoarea, daca ignora ordinele instanței

18:15, 30.04.2024 - Judecatorul care supervizeaza procesul penal al fostului președinte Donald Trump la New York l-a acuzat marți de sfidare a curții pentru ca a incalcat un ordin de interdicție care limiteaza ceea ce poate spune despre cei implicați in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?