Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de femei fac asta, dar pe ea a ucis-o. Ce a comandat tânăra de pe internet

Publicat:

Un medic legist a cerut instantei interzicerea unor medicamente pentru slabit, dupa ce o studenta la medicina care suferea de bulimie a murit din cauza lor.

O tanara in varsta de 23 de ani a cumparat de pe internet, un medicament pentru slabire foarte popular in randul sportivilor, insa se crede ca acesta a provocat decesul a 62 de persoane.

Fata a combinat medicamentul pentru slabit cu antidepresivele prescrise de medic care i-au dat metabolismul peste cap si s-au dovedit a fi fatale pentru ea.

Tanara a fost gasita moarta in dormitorul ei, intr-o zi in care s-a simtit…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dosarul Ozempic. Prejudiciul rețetelor falsificate pentru "medicamentul de slabit" trece de 1 milion de lei

10:56, 30.05.2024 - Mai multe persoane au fost reținute in dosarul care vizeaza reteaua care deconta ilegal la Casa de Asigurari Ozempic, un medicament pentru diabet de tip 2, vandut ilegal persoanelor care il foloseau pentru slabit.

Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit

08:40, 30.05.2024 - Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic Continue reading Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit at Tabu.

Republica Moldova, printre țarile cu cel mai ieftin Internet fix de mare viteza din lume

14:25, 26.05.2024 - Potrivit unui studiu realizat de platforma Cable.co.uk din Marea Britanie, in acest an Republica Moldova s-a clasat pe locul 3 in Europa (locul 9 in lume) in topul țarilor cu cel mai ieftin Internet fix de mare viteza.

Atenționare de calatorie pentru Franța, emisa de MAE. Controlorii de trafic aerian intra in greva

09:25, 25.05.2024 - Conform unui comunicat de presa al MAE, in acest context, miscarea sociala ar putea fi semnificativa si se estimeaza o reducere cu aproximativ 70% din zborurile programate sambata, 25 mai, pe aeroportul Orly din Paris.Cetatenii romani interesati sunt sfatuiti sa se informeze de la companiile aeriene…

Uluitor: sute de femei au ramas insarcinate in timp ce urmau un tratament de slabit! Ce este "fenomenul Ozempic"

23:21, 10.05.2024 - Medicii spun ca fenomenul "bebelușilor Ozempic" a aparut pentru ca scaderea in greutate corecteaza dezechilibrele hormonale și crește fertilitatea. In plus, experții spun ca medicamentele pentru slabit ar putea chiar sa reduca eficacitatea pilulelor contraceptive. Utilizarea Ozempic si a altor produse…

Uluitor: sute de femei au ramas insarcinate in timp ce urmau un tratament de slabit! Ce este "fenomenul Ozempic"

07:35, 10.05.2024 - Medicii spun ca fenomenul "bebelușilor Ozempic" a aparut pentru ca scaderea in greutate corecteaza dezechilibrele hormonale și crește fertilitatea. In plus, experții spun ca medicamentele pentru slabit ar putea chiar sa reduca eficacitatea pilulelor contraceptive. Utilizarea Ozempic si a altor produse…

Un shot de oțet de mere poate acționa ca Ozempic, medicamentul viral pentru slabit. Cand se bea și in cat timp se vad rezultatele

14:50, 21.03.2024 - Pierderea in greutate reprezinta un obiectiv important pentru multe persoane, acestea facand eforturi uriașe pentru a ajunge la numarul de kilograme pe care și-l doresc. Iata cum poate un shot de oțet de mere sa vina in ajutor.

Cristina Siscanu, pacalita pe internet. A comandat produse de peste 400 de lei, dar ce a primit a lasat-o cu gust amar: „Dam in judecata”

13:20, 20.03.2024 - Cristina Siscanu, soția lui Madalin Ionescu, a povestit pe rețelele de socializare cum a fost luat țeapa, dupa ce a comandat niște produse pe internet. Vedeta a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a deschis coletul! Ce se afla in el, de fapt? Cristina Șișcanu a fost pacalita pe internet Cristina…


Ce parere ai despre aceasta stire?