Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUPURU DE SUS Accident la Supuru de Sus: Cinci victime, inclusiv minorii

Publicat:
SUPURU DE SUS Accident la Supuru de Sus: Cinci victime, inclusiv minorii

Cinci persoane, inclusiv doi minori, au fost ranite intr-un accident rutier intre un autoturism și un autocamion la Supuru de Sus, , necesitand intervenția echipajelor de urgența, inclusiv un elicopter SMURD. The post SUPURU DE SUS Accident la Supuru de Sus: Cinci victime, inclusiv minorii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CIRCULAȚIE OPRITA PE DN 19A IN URMA UNUI ACCIDENT

22:30, 02.05.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca traficul este oprit temporar pe DN 19A, in zona localitații Supuru de Jos, județul Satu Mare, in urma unui accident produs intre un autoturism și un autocamion, soldat cu ranirea unei persoane.

SUPURU DE SUS Accident grav la Supuru de Sus: Cinci victime, inclusiv minorii

20:05, 02.05.2024 - Cinci persoane, inclusiv doi minori, au fost ranite intr-un accident rutier intre un autoturism și un autocamion la Supuru de Sus, Satu Mare, necesitand intervenția echipajelor de urgența, inclusiv un elicopter SMURD. The post SUPURU DE SUS Accident grav la Supuru de Sus: Cinci victime, inclusiv minorii…

SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului

20:20, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.

ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura

19:20, 26.02.2024 - Pompierii militari au intervenit luni, 26 februarie, in jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. The post ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura first appeared on Informatia Zilei .

4 victime, doua incarcerate intr-un grav accident produs intre Tauții Magherauș și Nistru

21:45, 24.02.2024 - In urma cu puțin timp echipajele pompierilor militari de la descarcerare, doua echipaje SMURD și echipajul de transport victime multiple au fost solicitate sa intervina la un grav accident rutier petrecut intre Tauții Magherauș și Nistru. The post 4 victime, doua incarcerate intr-un grav accident produs…

Accident rutier produs de un satmarean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat

15:16, 21.02.2024 - Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Saliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, in apropiere de limita cu localitatea Sacel, un autovehicul ce se afla rasturnat, in afara parții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?