Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SATU MARE Accident în lanț pe strada Odoreului

Publicat:
SATU MARE Accident în lanț pe strada Odoreului

Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal

06:40, 13.03.2024 - Primaria municipiului Satu Mare anunța ca de miercuri, 13 martie 2024 vor incepe lucrarile de amenajare a parcarii etajate de pe strada Decebal. The post UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului

12:55, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura

19:20, 26.02.2024 - Pompierii militari au intervenit luni, 26 februarie, in jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. The post ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura first appeared on Informatia Zilei .

Accident rutier produs de un satmarean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat

15:16, 21.02.2024 - Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Saliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, in apropiere de limita cu localitatea Sacel, un autovehicul ce se afla rasturnat, in afara parții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat…

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari

11:26, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, luni, 5 februarie, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?