Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului

Publicat:
ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului

Detasamentul de pompieri intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post ACCIDENT Accident grav pe strada Odoreului first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului

20:20, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal

06:40, 13.03.2024 - Primaria municipiului Satu Mare anunța ca de miercuri, 13 martie 2024 vor incepe lucrarile de amenajare a parcarii etajate de pe strada Decebal. The post UN NOU PROIECT Azi incep lucrarile la parcarea etajata de pe strada Decebal first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier

12:10, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura

19:20, 26.02.2024 - Pompierii militari au intervenit luni, 26 februarie, in jurul orei 15.30, la un accident rutier produs pe raza centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. The post ACCIDENT LA SATU MARE O mașina s-a ciocnit de un TIR pe șoseaua de centura first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari

11:26, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, luni, 5 februarie, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?