Supă-cremă de păstârnac şi fasole. Reţeta lui Jamie Oliver
Publicat:Ingrediente
1 ceapa
2 bucati pastarnac mare
420 g (conserva) boabe de fasole alba
1 crenguta de salvie proaspata
1 foaie de dafin
1 litru de supa de pui
Pentru decorul crocant
1 pastarnac
2 crengute de salvie proaspata
ulei
Mod de preparare
Pentru supa, cureti si toci ceapa si pastarnacul. Scurgi bine si clatesti in apa boabele de fasole alba, apoi alegi frunzele de salvie si le toci. Incingi 50 ml de ulei intr-o tigaie, la foc mediu, apoi calesti ceapa si pastarnacul 10 minute, pana se inmoaie legumele, dar…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Capșunata sau lichior de capșuni: Bautura de casa foarte aromata. Rețeta simpla
09:40, 22.05.2024 - Lichiorul preparat in casa este mult mai sanatos pentru ca deții controlul total al ingredientelor. Il poți prepara din fructe bine coapte, dar și din plante aromate și din anumite flori. Lichiorul de trandafiri este unul dintre cele mai gustoase și mai aromate. Mai poți prepara lichior și din flori…
Rețeta de prajitura Seara de Mai
16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…
Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente
11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…
Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY
16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…
Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite
08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos
16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.
Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas
20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…