Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUNTEM NEBUNI?!! DESPRE EVIDENŢE, RELATIVIZARE ŞI ŞUTURI ÎN FUND

Publicat:

Am printre cunoscutii mei o persoana foarte priceputa sa scoata in evidenta absurdul unor situatii sau greselile evidente – in sensul lipsei de adecvare la norme, la normal si logic. La sfarsitul fiecarei demonstratii exclama, cu gestica pe care v-o ... Post-ul SUNTEM NEBUNI?!! DESPRE EVIDENTE, RELATIVIZARE SI SUTURI IN FUND apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump a rabufnit dupa ce a vazut protestele din SUA: Sunt tineri nebuni, furiosi si simpatizanti ai Hamas!

15:15, 02.05.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a declarat miercuri ca "a fost frumos de privit" raidul politiei din New York la o cladire a Universitatii Columbia ocupata de studenti propalestinieni si le-a cerut oficialilor sa reprime protestele din campusurile din SUA, informeaza Reuters,…

Un american a plecat timp de trei saptamani in vacanța in Elveția, iar la intoarcere s-a trezit cu o factura de 143.442 de dolari pentru telefonul mobil: ”Sunteți nebuni?”

16:05, 18.04.2024 - Un american a avut parte de o surpriza la intoarcerea acasa, dupa ce a petrecut o vacanța de trei saptamani in Elveția. Barbatul a primit o factura de 143.442 de dolari pentru telefonul mobil, crezand ca este vorba de o greșeala, insa reprezentanții compa

Edi Iordanescu: „Columbia e o forța mondiala, dar am avut mai multe șuturi pe poarta decat au avut Germania, Brazilia și Spania!”

00:40, 27.03.2024 - Edi Iordanescu (45 de ani), selecționerul Romaniei, a analizat infrangerea cu Columbia, 2-3, intr-un meci amical disputat la Madrid, pe „Metropolitano”. Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, Romania a incheiat acțiunea din martie cu o infrangere contra Columbiei, una dintre cele mai impresionante reprezentative…

Teatrul In Culise lanseaza o noua comedie: Zici ca-i casa de nebuni! (Toc Toc)

22:30, 20.03.2024 - Pe 23 martie, de la orele 18:00 și 21:30, Teatrul In Culise lanseaza in premiera comedia Zici ca-i casa de nebuni! (Toc Toc), un spectacol savuros ce aduce in prim plan personaje manicale și situații incredibile.

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Metoda prin care șoferii iși pot da seama daca o mașina are kilometri dați inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

08:05, 09.03.2024 - Șoferii care achiziționeaza o mașina la mana a doua, trebuie sa verifice daca mașina a avut kilometri dați inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru.

Primarul de la PNL care și-a anunțat in direct candidatura la PSD: Ce sa raman, sa iau șuturi in fund? / Flutur și Iftime ma injura pe la toate colțurile – VIDEO

07:01, 28.02.2024 - Primul liberal care a renunțat la funcția din PNL Botoșani dupa intrarea in partid a lui Valeriu Iftime este și primul care și-a anunțat transferul la PSD. Verginel Gireada a facut public ieri, in cadrul ultimei ediții ”Botoșaneanul TV”, ca la alegerile din 9 iunie va candida pe lista social-democraților…


Ce parere ai despre aceasta stire?