Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA denunță ultima decizie anunțată de un tribunal din Rusia în cazul jurnalistului Evan Gershkovich, acuzat de spionaj

Publicat:

Un tribunal din Moscova a respins joi cererea de eliberare a jurnalistului american , confirmand prelungirea pana la 30 august a arestului preventiv al acestuia pentru acuzatii de spionaj pe care el le respinge.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Laurent Vinatier, cercetatorul francez acuzat de spionaj in Rusia, a pledat vinovat in fata unui tribunal din Moscova

18:15, 07.06.2024 - Cercetatorul francez Laurent Vinatier a pledat vinovat vineri, in fata unui tribunal din Moscova, pentru acuzatia ca nu s-a inregistrat ca agent strain si ar fi cules informatii despre armata rusa, astfel ca a fost plasat in arest preventiv pana la 5 august, relateaza Reuters.

Reacția Moscovei dupa ce Trump s-a laudat ca il va elibera pe jurnalistul american incarcerat in Rusia

11:01, 24.05.2024 - Fostul președinte american Donald Trump s-a laudat joi pe rețeaua sa sociala ca jurnalistul american Evan Gershkovich, incarcerat in Rusia, va fi eliberat rapid daca el caștiga alegerile, insa Moscova a negat ca ar fi avut o discuție despre acest caz cu candidatul republican.

Ciolacu: Decizia CSAT cu privire la livrarea catre Ucraina a sistemelor Patriot va ține cont de siguranța Romaniei

07:35, 15.05.2024 - O eventuala decizie a Romaniei privind livrarea catre Ucraina a unui sistem de rachete Patriot deranjeaza foarte mult Moscova, dar Rusia nu va ataca Romania, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu. Premierul a fost chestionat, la Digi 24, despre decizia care ar urma sa fie luata in CSAT in privinta…

China denunța sancțiunile SUA impotriva companiilor chineze ce ajuta Rusia

17:40, 02.05.2024 - China a afirmat ca va lua “masurile necesare” dupa anuntarea de catre Washington a unor noi sanctiuni menite sa paralizeze capacitatile militare si industriale ale Rusiei prin pedepsirea companiilor chineze care ajuta Moscova sa faca rost de arme pentru razboiul sau impotriva Ucrainei, informeaza joi…

Un tribunal din Rusia a respins cea mai recenta cerere a lui Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv

18:50, 23.04.2024 - O instanta din Moscova a respins cererea jurnalistului american Evan Gershkovich de eliberare din arestul preventiv inainte de procesul in care este acuzat de spionaj, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Un ministru francez avertizeaza Europa: „Suntem bombardati de propaganda Rusiei lui Vladimir Putin si a curelelor sale de transmisie”

16:45, 21.04.2024 - Franta si alte tari europene sunt "bombardate de propaganda rusa" odata cu apropierea alegerilor europene din 9 iunie, a avertizat, intr-un interviu, ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noel Barrot, scrie Agerpres preluand AFP."Suntem bombardati de propaganda Rusiei lui Vladimir…

Mesajul familiei jurnalistului Evan Gershkovich, arestat anul trecut in Rusia sub acuzatia de spionaj

14:30, 29.03.2024 - La un an de la arestarea sa in Rusia pentru spionaj, publicatia Wall Street Journal a publicat vineri o scrisoare deschisa a familiei jurnalistului american Evan Gershkovich, arestat in Rusia sub acuzatia de spionaj.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?