Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Cadavrele se mișcă după un an de la deces. Care sunt cauzele

Publicat:

O echipa de oameni de stiinta din „prima ferma de corpuri” din Australia a inregistrat, cu ajutorul camerelor de filmare secventiala montate intr-un centru de cercetare, miscarile cadavrelor in timpul procesului de descompunere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara care va avea secete care vor dura zeci de ani. Ce arata ultimul studiu

16:10, 02.04.2024 - Inca din 2018, cercetatorii trageau un nou semnal de alarma, precizand atunci ca avem la dispoziție 12 ani pentru a limita catastrofa provocata de schimbarile climatice. Dar, daca in cazul Europei mai exista posibile speranțe, conform unor studii recente, se vorbește intens despre țara care va avea…

Practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

00:15, 20.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua. Cercetatorii…

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Studiu internațional

14:06, 16.03.2024 - Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Studiu internațional Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi genereaza probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei…

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…

Mimas, una dintre lunile planetei Saturn, gazduieste un ocean propice vietii STUDIU

13:06, 08.02.2024 - Astronomii o compara cu „Steaua Mortii" din franciza cinematografica „Star Wars", dar s-a dovedit a fi mai ospitaliera decat isi imaginau pana acum oamenii de stiinta: Mimas, o mica luna a planetei Saturn, ascunde sub suprafata ei inghetata un neasteptat ocean lichid.

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…

STUDIU. Injecțiile cu insulina ar putea fi in curand inlocuite cu pastile sau chiar cu ciocolata

12:46, 02.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Sydney, Australia, in colaborare cu cei de la Universitatea Arctica din Norvegia, au descoperit o modalitate de administrare a insulinei pe cale orala, prin intermediul unei capsule sau chiar a unei ciocolate fara zahar. Ideea a aparut dupa ce un medic geriatru dintr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?