Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Algele şi plantele acvatice au făcut parte din alimentaţia populaţiilor europene până în Evul Mediu

Publicat:

STUDIU: Algele si plantele acvatice au facut parte din alimentatia populatiilor europene pana in Evul Mediu

Consumul de alge si plante acvatice, o practica obisnuita in unele tari asiatice, a fost un obicei comun pana in Evul Mediu pentru multe populatii europene, conform unui studiu publicat marti, care sugereaza ca aceasta sursa de proteine si-ar putea gasi loc in alimentatia acestora din urma, transmite AFP, conform Agerpres.

Plante acvatice rosii sau verzi, precum frunzele de lotus sau varza de mare, care decoreaza de obicei platourile cu fructe de mare sau plutesc in supele servite…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gaura din stratul de ozon de deasupra Antarcticii a persistat anul trecut mai mult decat de obicei. Un studiu arata ca fenomenul afecteaza ciclurile de reproducere ale pinguinilor și focilor

17:35, 27.04.2024 - Stratul protector de ozon al Pamantului a fost deteriorat, in ultima jumatate de secol, prin folosirea clorofluorocarburilor și a altor substanțe chimice, care intre timp... The post Gaura din stratul de ozon de deasupra Antarcticii a persistat anul trecut mai mult decat de obicei. Un studiu arata ca…

Pastilele pentru contraceptie cresc riscul apariției unor tumori. Concluziile unui studiu observațional pe 18.000 de femei

01:40, 29.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii, conform News.ro. Potrivit The Guardian, oamenii de…

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Maierenii ar putea avea un centru SPA in viitorul apropiat. Primarul Vasile Borș: „E o investiție necesara pentru tineri”

09:10, 09.03.2024 - Vasile Bors, primarul din Maieru, isi doreste un centru SPA, cu bazine de inot, pentru tinerii din comuna. In acest sens va fi pregatit un studiu de fezabilitate, iar apoi vor fi identificate sursele de finanțare. Vasile Bors, primarul comunei Maieru, a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa,…

Povestea de viața impresionanta a celei mai batrane femei din lume. A implinit 117 ani. Recordul de longevitate atins de Maria a devenit subiect de studiu

12:55, 05.03.2024 - Factorii care influențeaza longevitatea au tot fost studiați inca din cele mai vechi timpuri. Acum, specialiștii vor sa ajunga la noi concluzii, asta dupa ce o femeie a implinit 117. Maria este considerata cel mai batran om din lume.

Infograficul zilei: Top 10 Federatii Sportive in mass-media – ianuarie 2024 | Studiu mediaTRUST

12:11, 24.02.2024 - In luna ianuarie, Federația Romana de Baschet urca pe locul 3 in clasamentul celor mai mediatizate Federații Sportive din Romania. Fotbalul se menține pe prima... The post Infograficul zilei: Top 10 Federatii Sportive in mass-media – ianuarie 2024 | Studiu mediaTRUST appeared first on Special Arad ·…

Lupii mutanți de la Cernobil ar fi devenit rezistenți la cancer, arata un studiu. Misterele din Zona Interzisa

17:30, 10.02.2024 - Cara Love, un biolog evolutionist american , a studiat modul in care lupii de la Cernobil supravietuiesc in ciuda generatiilor de expunere la particule radioactive ce reprezinta de peste sase ori limita admise de siguranta pentru un om.Astfel, cercetatoarea a descoperit ca sistemul imunitar al lupilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?