Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stejarii şi-au dat întâlnire cu pumele la capătul lumii

Publicat:

Echipa nationala a Romaniei disputa maine dimineata (ora 6.30, in direct la 1), la Invercargill, impotriva Argentinei, cel de-al doilea meci la din .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Cați kilometri au mai ramas pana la capatul lumii?

08:51, 28.05.2024 - Nu de alta, dar dupa filmul romanesc premiat saptamana trecuta la Cannes nu prea multe, poate doar trei. Filmul despre care este vorba a luat... The post Incetinitorul de particule – Cați kilometri au mai ramas pana la capatul lumii? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Filmul Trei kilometri pana la capatul lumii a primit Premiul Queer Palm la Cannes

16:35, 25.05.2024 - Juriul competiției de anul acesta, in care au mai fost incluse filme semnate de Jaques Audiard, Marcelo Caetano sau Karim Ainouz – a fost compus din: Lukas Dhont (regizor), Paloma (caștigatoarea Drag Race France), Jad Salfiti (jurnalist), Juliana Rojas (r

La Cannes, pe 17 mai filmul, Trei kilometri pana la capatul lumii, in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala

20:31, 16.05.2024 - Trei kilometri pana la capatul lumii este in Competiția Oficiala a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film.De la Cannes, la cald regizorul Emanuel Parvu va vorbi la Adevarul Live.

Un nou film romanesc se alatura peliculei „Trei kilometri pana la capatul lumii” la Festivalul de la Cannes 2024

09:50, 23.04.2024 - Festivalul Internațional de Film de la Cannes a fost anunțat doua filme romanești remarcabile intrate in competiție. Lungmetrajului „Trei kilometri pana la capatul lumii” i s-a mai alaturat un documenatar.

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii” - regia Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

00:05, 23.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni AGERPRES.

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

21:25, 22.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni Agerpres.

„L-au amenințat pe el și soția sa”. Caz incredibil in Australia, cu un arbitru de la Cupa Mondiala 2023

11:15, 09.04.2024 - Un tanar acuzat ca a hartuit online un arbitru de la Cupa Mondiala de rugby din 2023 si pe familia acestuia a fost condamnat in Australia, dupa ce a pledat vinovat in ceea ce directorul executiv al World Rugby, Alan Gilpin, a salutat drept o „hotarare de referinta", denuntand un "comportament total…

Sam Whitelock, cel mai selectionat jucator din istoria All Blacks, se retrage din activitate

17:25, 02.04.2024 - Cel mai selectionat jucator din istoria All Blacks (153 de selectii), Sam Whitelock a anuntat marti ca isi va incheia cariera in iunie, potrivit news.ro Dupa ultima Cupa Mondiala (pe care Noua Zeelanda a pierdut-o la un punct in fata Africii de Sud, 12-11), Whitelock a revenit in Top 14 in decembrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?