Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Cum și-a găsit Oana Roman puterea în momentele grele. Cine o susține pe vedetă: „Sunt îngeri...” / VIDEO

Publicat:

a dezvaluit cum și-a gasit puterea in momentele grele din viața ei. Vedeta are un sprijin de nadejde și reușește sa treaca peste clipele complicate. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Star Matinal. Oana Roman, interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus: „Un lucru cert...” / VIDEO

09:00, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Oana Roman a oferit un interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus, iar din acest motiv ii este mai ușor sa mearga mai departe. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect!

Știrile Antena Stars. Cum reușește Emma de la Zu sa treaca peste momentele dificile. La ce trucuri apeleaza vedeta: ”Puterea vine...” / VIDEO

16:10, 21.03.2024 - Emma Ștefan este o vedeta indragita și face diminețile mai frumoase la Radio Zu. De-a lungul anilor a trecut prin mai multe perioade dificile și marturisește ca are anumite „trucuri” pe care le pune in aplicare pentru a merge mai departe, avand zambetul pe buze.

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Star Matinal. Larisa Udila, investiție de milioane! Vedeta este foarte mandra de ce a realizat: „E cea mai mare...” / VIDEO

11:35, 29.01.2024 - In exclusvitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Larisa Udila a marturisit ca a facut o investiție de milioane. Vedeta este foarte mandra de ce a realizat și așteapta cu nerabdare sa realizeze cat mai multe alaturi de soțul ei, Alexandru Ogica, și fiul lor, Milan. Iata ce declarații a facut influencerița!


Ce parere ai despre aceasta stire?