Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Cum se simte Adina de la Heaven, după intervenția de micșorare a sânilor. A ajuns pe mâinile medicilor în 2023: „Mi-a schimbat viața”

Publicat:

Adina de la Heaven și-a dorit o schimbare in 2023, așa ca, dupa 30 de ani in care a acuzat dureri, a decis sa intre in cabinetul medicului chirurg pentru operație de micșorare a sanilor. Cum se simte in prezent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril: „Un barbat adevarat”. Simte ca și-a gasit fericirea

23:30, 19.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt impreuna de cateva luni și sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Impresara are doar cuvinte de lauda la adresa iubitului ei și spune ca a vazut ce inseamna, de fapt, sa fie cu adevarat fericita langa partener.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Star Matinal. Diana Dumitrescu, pregatita pentru al doilea copil! Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol: „Ma gandesc...” / VIDEO

12:01, 29.02.2024 - In exclusivtate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Diana Dumitrescu a marturisit ca este pregatita pentru al doilea copil. Viața actriței s-a schimbat foarte mult de cand il are pe Carol, fiul ei. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Star Matinal. Cum reușește Adina de la Heaven sa se imparta intre rolul de artista și cel de mama. Și-a luat fiica in turnee: ”Nu puteam sa o las acasa” / VIDEO

15:55, 16.02.2024 - Adina de la Heaven esteo mamica implinita. Fiica sa, Zeynab Maria, are patru ani și ii surprinde zilnic pe parinți. Cantareața a povestit ca și-a lasat cariera pe locul al doilea pentru a se dedica vieții de familiei, iar cand mergea la concerte, iși lua fiica cu ea mii de kilometri.


Ce parere ai despre aceasta stire?