Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Ce meserie și-ar fi dorit Micutzu să aibă dacă nu ar fi fost comediant. Actorul, dezvăluiri mai puțin știute despre carieră: „Mi-ar fi stat bine...”

Publicat:

Micutzu este cunoscut publicului larg pentru spectacolele de stand-up și pentru ca reușește sa umple sala de fiecare data. Celebrul comediant spune ca nu s-a gandit niciodata sa iși schimbe meseria, dar au existat persoane care l-au sfatuit sa activeze in alt domeniu total diferit de actorie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Marcela Fota, dezvaluiri inedite din vacanța din Bali. Cantareața a trait experiențe unice: „Este pe primul loc” / VIDEO

15:45, 25.04.2024 - Marcela Fota a avut parte de experiențe unice in Bali. Cantareața de muzica populara a mers in insula din Indonezia și marturisește cat de mult i-a placut. Vacanța a ajutat-o sa se relaxeze și sa-și incarce bateriile pentru umartoare perioada aglomerata, de cand vor incepe evenimentele.

24 aprilie: S-a nascut Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului. Ce cariera și-ar fi dorit parinții sai ca ea sa urmeze

00:05, 24.04.2024 - Pe data de 24 aprilie s-au nascut marea maestra internaționala a șahului, Elisabeta Polihroniade, de altfel și o renumita jurnalista, dar și inginerul Gheorghe Balș. Este și ziua in care, din pacate, s-a stins din viața Gheorghe I. Bratianu, aflat in detenție la Sighetu Marmației.

Motivul pentru care Keo a ales sa iși faca o cariera muzicala in Romania, deși avea succes și in strainatate. „A fost o idee puțin nastrușnica”

16:16, 02.04.2024 - Keo este unul dintre cei mai apreciati artiști din Romania. Artistul a terminat studiile in Elveția, insa, in urma cu mulți ani a ales sa se lanseze in Romania și nu in strainatate, deși avea succes și peste hotare. Fostul iubit al Andreei Balan a explicat cine a contribuit la decizia de a face cariera…

Star Matinal. De ce a ales Keo sa iși faca o cariera in Romania, deși a avut șansa de a se lansa in strainatate. Și-a terminat studiile in Elveția: „Pe vremea aia...”

13:10, 02.04.2024 - Keo spune ca a avut mereu sprijinul parinților lui, care l-au incurajat inca din copilarie sa iși urmeze pasiunea pentru muzica. Chiar daca a avut șansa de a se lansa in strainatate, caci a terminat studiile in Elveția, a ales sa se intoarca in Romania.

Star Matinal. Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Celebrul designer și modelul vor deveni parinți / VIDEO

10:50, 27.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Se pare ca cei doi au decis sa-și mai dea o șansa. Celebrul designer vestimentar și modelul s-au impacat, iar acum urmeaza sa devina parinți.

Dezvaluirile care ar putea sa-i incheie definitiv cariera lui Trump: Hitler 'a facut lucruri bune' / Cine il acuza?

20:50, 12.03.2024 - Pentru Donald Trump, Viktor Orban este „fantastic”, liderul chinez Xi Jinping este „genial”, Kim Jong Un din Coreea de Nord este „un tip OK” și, cel mai alarmant, fostul președinte american ar fi spus ca Adolf Hitler „a facut niște lucruri bune, ”, au declarat mulți foști consilieri seniori ai președintelui…

Taberele militare romane puțin știute de romani. Sunt marturii ale razboaielor intre daci și romani VIDEO

23:05, 13.02.2024 - Ținutul cetaților dacice din Munții Șureanu (Hunedoara), locul din Romania unde se afla cea mai mare concentrare de monumente ale civilizației dacice, a pastrat și numeroase ramașițe ale unor tabere militare romane.

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.


Ce parere ai despre aceasta stire?