Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specializat - Volvo va investi in China și va deveni cel mai mare producator de camioane din lume

Publicat:

Volvo a convenit plata a 5,6 miliarde de yuani (890 milioane dolari) pentru o participatie minoritara la divizia de vehicule comerciale a companiei chineze , tranzactie prin care compania suedeza va deveni cel mai mare producator de camioane grele la nivel mondial.

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mașina favorita a romanilor dispare din Europa: Mișcare ciudata a unui celebru producator auto /FOTO

09:35, 17.04.2024 - Volkswagen lucreaza la versiunea sedan a noii generații Passat, dar planurile indica faptul ca aceasta nu va fi disponibila in Europa. Passat sedan va fi comercializat exclusiv in China.Pentru prima data in istorie, Volkswagen a lansat in Europa un Passat fara o versiune sedan.

Volvo e primul mare producator „tradițional” care iși ia adio de la diesel

12:50, 04.04.2024 - Ca parte a tranziției sale catre electrificare, Volvo a devenit primul mare producator auto „tradițional” care a renunțat definitiv la propulsoarele diesel, punand capat in mod oficial celor 45 de ani de existența a motoarelor diesel. Constructorul auto suedez Volvo a fabricat ultimul sau vehicul diesel,…

Guvernul polonez vrea sa schimbe peste 50 de ambasadori. Presedintele Andrzej Duda se opune

13:45, 14.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe polonez a anuntat, miercuri, declansarea de proceduri pentru a inlocui peste 50 de ambasadori, inclusiv in tari precum SUA si China, insa joi presedintele polonez Andrzej Duda s-a pronuntat impotriva acestui plan al guvernului, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Doi morti si 26 de raniti dupa o explozie la un restaurant din China

09:30, 13.03.2024 - Doua persoane au murit si 26 au fost ranite dupa o explozie provocata de o scurgere de gaze la un restaurant de pui prajit din China. Explozia a avut loc miercuri, in jurul orei locale 8.00, in localitatea Yanjiao din comitatul Sanhe, situat la aproximativ 80 km de capitala Beijing. 36 de vehicule de…

Cate mașini s-au cumparat anul trecut in lume și cum arata topul țarilor

13:00, 11.03.2024 - Anul trecut a fost unul foarte bun pentru vanzarile de mașini pe plan mondial, cu un total de 72 de milioane de unitați, dintre care peste 22 de milioane au fost inmatriculate in China și peste 10 milioane in UE. O treime dintre mașinile asamblate in lume ies de pe porțile fabricilor din China.

Xi pregatește noi legi privind „intarirea securitații” Chinei. Ce se ascunde de fapt in spatele acestei inițiative

12:46, 08.03.2024 - China va adopta noi legi de securitate in 2024 pentru a-si „proteja suveranitatea”, a declarat vineri un oficial de rang inalt, pe fondul eforturilor continue ale presedintelui Xi Jinping de a elimina orice amenintare la adresa puterii sale.

Rusia și China vor sa amplaseze o centrala nucleara pe Luna

14:40, 06.03.2024 - Rusia și China iau in considerare amplasarea unei centrale nucleare pe Luna in perioada 2033-2035, a declarat marți Yuri Borisov, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos, afirmand ca acest lucru ar putea permite, in viitor, construirea de așezari lunare.

Boom-ul vehiculelor electrice rescrie ierarhia auto din Europa

13:25, 21.02.2024 - Piața auto europeana a atins un punct de reper semnificativ anul trecut, inregistrand cel mai mare numar de inmatriculari de vehicule noi de la pandemie, conform datelor publicate de Jato Dynamics , companie de analiza a pietei auto. Cererea puternica pentru vehiculele electrice și influența tot mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?