Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani de la moartea artistului: „Nu este seară și oră să nu plâng după el”

Publicat:

Contactata de Click!, soția regretatului lautar, Elena a dezvaluit ca pe 1 aprilie urmeaza sa ii faca un praznic restrans, acasa, in familie, barbatului cu care a fost aproape cinci decenii impreuna.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevaratul motiv al desparțirii dintre CRBL și Elena Andreianu. Unde s-a mutat soția artistului

19:46, 05.04.2024 - CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, ca el și soția sa, Elena Andreianu, au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa 16 ani de casnicie. Cu toate ca artistul a explicat pe rețelele de socializare ca nu vor oferi amanunte, reporterii Click! au aflat detalii importante din relația lor.

Ce posta Elena, soția lui CRBL, inainte cu cateva zile de a anunța divorțul. Mesaje cu subințeles care acum au sens

15:31, 05.04.2024 - Elena și CRBL nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au facut anunțul in cursul zilei de joi, luand prin surprindere pe toata lumea. Dupa acest moment, profilurile celor doi au fost accesate de internauți, care au observat mai multe semne care prevesteau tristul anunț al desparțirii.

Știrile Antena Stars. Florin Vasilica a fost umilit. Noi probleme pentru fiul lui Liviu Vasilica, dupa moartea artistului: „Am refuzat...” / VIDEO

15:30, 04.04.2024 - Momente grele pentru fiul lui Liviu Vasilica! Florin Vasilica susține ca a fost umilit și ca se confrunta cu noi probleme, dupa moartea tatalui sau. Ce a marturisit acesta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.

Motivul pentru care Cristina Cioran nu dorește sa iși refaca viata personala: „Momentan vreau sa ma…”

17:26, 14.02.2024 - Cristina Cioran (46 de ani) și afaceristul Alex Dobrescu au trait o poveste de iubire timp de doi ani, insa din cauza neințelegerilor cei doi au ales, in urma cu aproximativ un an și jumatate, sa se desparta. Contactata de Click!, vedeta a marturisit motivul pentru care nu iși dorește sa iși refaca…

Cu creierul imbibat in alcool, și-a amenințat soția cu moartea

10:31, 13.02.2024 - Un barbat din Dipșa este cercetat de polițiști, dupa ce zilele trecute, beat fiind, și-a amenințat soția cu moartea. Totodata, oamenii legii au emis impotriva acestuia un ordin de protecție provizoriu. Potrivit IPJ Bistrița-Nasaud, polițiștii Secției 1 Poliție Rurala Bistrița au fost solicitați, sambata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?