Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sociolog clujean, despre alegerile din PNL: “E bine totuşi că liberalii nu au un singur candidat, aşa cum ne-au obişnuit”

Publicat:

Unul dintre cei trei candidati la sefia PNL, a venit miercuri la Cluj pentru a-si prezenta moțiunea de candidatura si pentru a strânge voturi de la colegii de partid.

Orban s-a laudat singur declarând ca el are prima sansa la câstigarea presedintiei PNL. "Nu exista decât primul loc. Stau foarte bine. De departe se vede ca am prima sansa. (...) Din 47 de filiale, deja în 27 de filiale exista un sprijin consistent, foarte puternic&", a spus printre altele, Orban.

: “Asteptam dezbateri&"

Specialistii

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inteligența artificiala, limitata in alegerile din Romania. Tot prostia naturala va dicta rezultatele

21:25, 02.05.2024 - IlustrațieȘ Marian Avramescu Mulți politicieni și analiști sunt ingrijorați de modul in care inteligența artificiala s-ar putea implica in campaniile electorale din acest an, raspandind mesaje false. Specialiștii in domeniu, de la Bill Gates in sus, vin insa cu mesaje liniștitoare pentru politicienii…

DESPRE ALEGERILE LOCALE Ludovic Orban someaza Curtea Constituționala

16:45, 05.04.2024 - Liderul formatiunii Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi, la Targu Mures, ca someaza Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) ... The post DESPRE ALEGERILE LOCALE Ludovic Orban someaza Curtea Constituționala first appeared on Informatia Zilei .

Liberalii clujeni sunt pregatiți de alegerile locale. Buda: „Aruncam in batalie oameni care au facut performanța” / Mesaj clar legat de metrou

12:25, 28.03.2024 - Au mai ramas doar cateva luni pana la alegerile locale din 9 iunie, iar PNL Cluj, prin vocea președintelui Daniel Buda, transmite ca are candidații pregatiți pentru toate UAT-urile din județ, cu mici excepții.

Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos

07:55, 22.03.2024 - E greu cu politica pe aici, pe la noi, din moment ce suntem singura țara din UE caruia ii lipsește stanga. Liberalii se declara de... The post Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ucraina sustine ca a spart intregul sistem de vot electronic al Rusiei: „Atacul va continua pana la finalizarea votarii”

15:35, 16.03.2024 - Sistemul prin care se poate vota electronic la alegerile prezidențiale din Rusia a fost blocat de specialiștii in securitate informatica din cadrul serviciilor militare de informații ale Ucrainei (HUR), anunta agenția de presa ucraineana Ukrinform, citata de Digi24."Website-ul nu funcționeaza. Sistemul…

Nicușor Dan, despre alegerile locale programate in vara: Va fi o campanie de ura, cu atacuri și cu bani de la rechinii imobiliari

13:35, 28.02.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri, 28 februarie, ca decizia PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale „este un calcul politicianist”, ca va fi „o campanie de ura” și ca se așteapta sa se arunce „foarte multi bani de la rechinii imobiliari” in campania electorala…

PSD si PNL vor avea liste comune la alegerile europarlamentare. Marcel Ciolacu: "Propunerea mea e ca lista sa fie deschisa de o femeie independenta"

17:31, 21.02.2024 - Lista comuna PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare ar putea fi deschisa de o femeie, independenta de cele doua partide. Liberalii și social-democrații s-au reunit pentru a valida deciziile luate de liderii coaliției, in privința comasarii alegerilor.

PNL și PSD, pași mici dar siguri spre o ințelegere privind comasarea alegerilor

00:00, 17.02.2024 - Discuții aprinse, vineri, in coaliția de guvernare, intre PSD și PNL. Se știe ca PSD dorește sa dea un candidat unic pentru alegerile prezidențiale, aceasta fiind, de fapt, miza acestor discuții. Potrivit unor informații obținute de Ziarul Puterea, social-democrații incep sa se indeparteze de obiectivul…


Ce parere ai despre aceasta stire?