Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT! A murit după ce a vrut să doneze spermă de PATRU ori în ȘAPTE ZILE! S-a stins cu REVISTA PORNO în mână

Publicat:

Un student de 23 de ani s-a gandit ca nu i-ar strica niște bani in plus, așa ca s-a pus pe donat sperma. I-a placut atat de mult ideea, incat a venit de patru ori intr-o singura saptamana

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

A murit Marcel Botscheller, unul dintre maeștrii dansului din Timișoara

12:00, 11.03.2024 - Fondatorul trupei Reflex, Marcel Botscheller, s-a stins din viața, a anunțat Casa de Cultura a Studenților din Timișoara. „Marcel Nicolae Botscheller, maestrul dansului care a inseninat sufletele noastre cu pasiunea și devotamentul sau pentru dans, s-a stins din viața in 9 martie. Fondatorul trupei…

Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit! Ivan s-a stins din viața la 35 de ani. Cazul se aseamana cu cel al lui Alexei Navalnii

11:41, 20.02.2024 - Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit la varsta de 35 de ani. Ivan Sechin s-a stins din viața pe data de 5 februarie. Care a fost cauza oficiala a decesului, dar și de ce se aseamana cazul cu cel al lui Alexei Navalnii.

Cuvinte cheie:

socant murit stins sperma doneze

Ce parere ai despre aceasta stire?