Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soare și cer variabil: Ziua ideală pentru activități în aer liber, spun meteorologii

Publicat:

Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cer variabil, conform datelor oferite de de Stat. Vremea se menține uscata, cu o probabilitate scazuta de precipitații, marcand ziua ca fiind ideala pentru activitați in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Innorat, dar fara ploi: Ce ne pregatesc meteorologii pentru ziua de astazi

07:15, 06.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea se menține uscata, iar cerul va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Soare și cer variabil: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și placuta, ideala pentru activitați in aer liber

07:15, 04.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, fara precipitații semnificative.

Soare și cer senin: Meteorologii promit o zi perfecta pentru activitați in aer liber

07:30, 03.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi insorita cu o tendința generala de vreme stabila.Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este lipsa ploilor, ceea ce sugereaza o zi excelenta pentru activitați in aer liber.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?