Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŠKODA Moldova anunță startul vânzărilor de ŠKODA Fabia într-o complectatie speciala - Monte Carlo Edition.

Publicat:

Un design modern, manevrabilitate, un nivel inalt de confort si dinamica de conducere excelenta asigura succesul automobilului Fabia pe piața, precum și increderea clienților in acest model.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu anunța o ședința comuna a guvernelor Romaniei și Ucrainei: Mi-as dori un format mai larg, și cu Polonia si R. Moldova

00:15, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Euronews Romania, ca in perioada urmatoare va avea loc o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Ucrainei, reuniune care cel mai probabil se va desfasura la Bucuresti.

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Inceput de saptamana fara ploi: Meteorologii anunța temperaturi in creștere și cer variabil

07:16, 20.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de incalzire. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar aceasta este caracteristica principala a prognozei pentru ziua de astazi.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Ofițerii de patrulare desfașoara pe teritoriul R. Moldova operațiunea speciala „VITEZA”

18:40, 15.04.2024 - In perioada 15-21 aprilie, ofițerii de patrulare vor desfașura pe tot teritoriul țarii, operațiunea speciala „VITEZA” acțiune sub egida ROADPOL, in scopul sporirii eficienței activitații de prevenire a incalcarilor Regulamentului circulației rutiere, reducerii gravitații si consecințelor accidentelor,…

Cer senin și vreme insorita: Ce temperaturi anunța meteorologii pentru astazi

07:15, 03.04.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei, fara precipitații.

Maia Sandu a dat startul campaniei de impadurire din aceasta primavara 

07:10, 11.03.2024 - Continua plantarile in cadrul Programului național de impadurire pentru o țara mai verde și mai rezistenta la schimbarile climatice, anunțate de șefa statului. Președinta Maia Sandu a mers ieri in satul Rișcova, raionul Criuleni și impreuna cu angajații instituției prezidențiale, localnici, elevi de…

Vremea se incalzește in weekend. ANM anunța schimbari importante

11:15, 09.03.2024 - Vremea se incalzește in weekend, insa lucrurile nu vor dura foarte mult. Florinela Georgescu, director in ANM, a prezentat prognoza meteo actualizata la Antena 3 CNN. Potrivit meteorologului, temperaturile maxime ating și 18 grade in anumite zone, cu mult mai ridicate decat normalul perioadei. Pe de…


Ce parere ai despre aceasta stire?